Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΖΑΡΝΤΙΜ ΚΑΙ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Την άποψή του για τα δύο φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός επί αυστριακού εδάφους εξέφρασε ο Γιάννης Ποτουρίδης με τον αμυντικό των ερυθρόλευκων να αναφέρεται στις μικρές διαφορές που χωρίζουν το νέο προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον προκάτοχό του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Και στα δύο φιλικά παίξαμε καλά. Είμαστε ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε νέο προπονητή που θέλει να περάσει καινούργια στοιχεία στην ομάδα κι εμείς με τη σειρά μας προσπαθούμε να τα βγάλουμε στο παιχνίδι. Σιγά σιγά πιστεύω πως θα γίνει αυτό, προκειμένου να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τον Βαλβέρδε. Και οι δύο θέλουν να παίζουν στρωτό ποδόσφαιρο και όχι με μακρινές μπαλιές.

Αυτό άλλωστε πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός που είναι μια μεγάλη ομάδα και σε όλα τα ματς πρέπει να παίζει καλό και στρωτό ποδόσφαιρο. Όπου με χρειαστεί ο προπονητής θα παίξω, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα να αγωνίζομαι είτε σαν αριστερο μπακ, είτε σαν στόπερ. Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά, όλοι δουλεύουμε σκληρά και θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :