Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΑΣΑΪΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ *VIDEOS*


«Καταιγισμός» προτάσεων για διάφορους παίκτες φτάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Άλλες από αυτές απορρίπτονται και άλλες εξετάζονται όπως αυτή του Ουσάμα Ασαϊντί.

Ο 23χρονος Μαροκινός αριστερός μεσοεπιθετικός της Χέρενφεν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» έχει προταθεί στους νταμπλούχους Ελλάδας οι οποίοι περνάνε από μικροσκόπιο την περίπτωσή του. Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για άμεση μεταγραφή με κόστος τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγές από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Ασαϊντί έχει προταθεί από μεγάλο γραφείο στη Μαρσέιγ, στον Ολυμπιακό και τη Γαλατάσαραϊ. Με τομάδα από την Τουρκία το θέμα είχε προχωρήσει, ωστόσο «κόλλησε» καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός σε 138 συμμετοχές με τη φανέλα της Χέρενφεν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, έχει σημειώσει συνολικά 32 γκολ και έχει μοιράσει 30 ασίστ. Με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του έχει σε 7 αγώνες 2 γκολ.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :