Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Δελεαστική πρόταση στον Περπέρογλου φέρονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχουν κάνει οι αδελφοί Αγγελόπουλο, οι οποίοι ετοιμάζονται να τρελάνουν κόσμο και Παναθηναϊκό.

Στον Ολυμπιακό δεν έκρυψαν ποτέ ότι προτεραιότητά τους αποτελεί η απόκτηση κάθε ποιοτικού Έλληνα παίκτη, ο οποίος μπορεί να σταθεί επάξια στην ομάδα και να τιμήσει την φανέλα του Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας.

Γι αυτό λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι χάρηκαν με τη λήξη του συμβολαίου του Στράτου Περπέρογλου με τους "πράσινους", και ακόμη περισσότερο όταν ο Έλληνας φόργουορντ φάνηκε καταρχήν αρνητικός στην πρόταση των «πράσινων» για την επέκταση της συνεργασίας τους, καθώς οι διαπραγματεύσεις κόλλησαν στο οικονομικό.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει πλησιάσει ξανά στο παρελθόν τον παίκτη, το 2007 όταν ήταν στον Πανιώνιο. Μάλιστα, τότε ο Έλληνας φόργουορντ είχε κάνει μια εκπληκτική χρονιά με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και τα είχε βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους. Όμως ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Ηλίας Λιανός, τον έστειλε στον Παναθηναϊκό, «πακέτο» με τον Αμερικανό Κένεντι Ουίνστον.

Οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να πιστεύουν στο ταλέντο και τις ικανότητες του 27χρονου παίκτη, και έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος", βλέποντας ότι δεν τα βρίσκει με τον Παναθηναϊκό ήρθαν σε επαφή μαζί του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και στον παίκτη έχει γίνει μια άκρως δελεαστική οικονομική πρόταση.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η υπόθεση είναι σε πολύ καλό σημείο για τον Ολυμπιακό, όμως η υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη, καθώς ο Περπέρογλου θα πρέπει να ακολουθήσει τον «δύσκολο δρόμο» του Βασίλη Σπανούλη και να αφήσει πίσω του τα πέντε "πράσινα" χρόνια για να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, με τον Ολυμπιακός να του προσφέρει μια ηγετική θέση στο νεανικό και άκρως ταλαντούχο ρόστερ του.

Τέλος, στον Ολυμπιακό έχουν εκτιμήσει ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν ποτέ προκλητική, ενώ ο εν γένει χαρακτήρας του έχει εκτιμηθεί δεόντως από τους ιθύνοντες των ερυθρόλευκων. Τι θα αποφασίσει ο Περπέρογλου είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι είναι σίγουρο πως θα κάνουν ότι μπορούν να ολοκληρώσουν θετικά το... «κόλπο γκρόσο» και να δώσουν άλλη μια φάπα στον «αιώνιο» αντίπαλο...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :