Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΟΡΜΠΑΪΘ;


Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φέρει πίσω στο Λιμάνι τον Ορμπάιθ για ακόμη μία χρονιά, με την διοίκηση της Μπιλμπάο να δείχνει θετική προς αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με τους Ισπανούς, αφού οι ερυθρόλευκοι είχαν μείνει πολύ ευχαριστημένοι την περασμένη σεζόν.

Μάλιστα, το ενδεχόμενο αυτής της συμφωνίας βλέπουν πολύ θετικά και οι Βάσκοι, αφού ο παίκτης μάλλον δεν υπολογίζεται και δεν θα έλεγαν όχι σε ένα νέο δανεισμό στους νταμπλούχους Ελλάδας, ενώ ως γνωστόν και ο ίδιος ο παίκτης έχει μόνο καλές εντυπώσεις από την θητεία του στην Ελλάδα, και σε συνδυασμό με το ενδεχόμενο να μείνει εκτός πλάνων και να παρακολουθεί τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την κερκίδα ή τον πάγκο, σίγουρα θα προτιμήσει να επιστρέψει στο Λιμάνι.

Τις επόμενες ημέρες ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα πάρει τις αποφάσεις του και θα φανεί το κατά πόσο ο Ολυμπιακός θα καλέσει και πάλι τους Βάσκους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την περίπτωση που έμπειρου μέσου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :