Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ...


Στον μάνατζερ του Στράτου Περπέρογλου, Νίκο Λώτσο, επιρρίπτει τις ευθύνες για τη μετακίνηση του διεθνούς φόργουορντ στον Ολυμπιακό ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος.

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, ο παίκτης έπαψε να απασχολεί τους «πράσινους» όταν ο ατζέντης του τον πρότεινε στον Ολυμπιακό κι άρχισε συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους, ενώ μιλάει για προσωπικά συμφέροντα του εκπροσώπου του 28χρονου παίκτη που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση.

Παράλληλα, διαχωρίζει την υπόθεση αυτή από εκείνη του Βασίλη Σπανούλη, για την οποία-αναφέρει-πως η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του παίκτη κι όχι μάνατζέρ του (Μίσκο Ραζνάτοβιτς).

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση:

«Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει προσφορά στον παίκτη, την οποία όμως απέσυρε άμεσα, όταν –ειδικά μετά την περσινή χρονιά- ενημερωθήκαμε πως ο μάνατζέρ του τον πρότεινε και ήταν σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή εκείνη ο παίκτης έπαψε να υπάρχει για τον Παναθηναϊκό. Είναι φανερό πως κάποιοι, εξετάζοντας τα δικά τους στενά συμφέροντα, οδηγούν τους παίκτες εκεί που οι ίδιοι έχουν τελικά προσωπικά συμφέροντα. Υπάρχει συγκεκριμένη δολιοφθορά, υπάρχουν –το επαναλαμβάνω- συγκεκριμένα συμφέροντα και συγκεκριμένη τακτική από ορισμένους. Σε ότι αφορά συγκεκριμένο Έλληνα μάνατζερ είναι φανερό ότι και στην υπόθεση Σπανούλη, αυτός έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο στη μετακίνηση του παίκτη και όχι ο Σέρβος εκπρόσωπός του».


Μάλλον η εξέλιξη αυτή πιθανώς θα επηρεάσει και τη μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά, ο οποίος εκπροσωπείται επίσης από τον Νίκο Λώτσο, ενώ ο ίδιος μάνατζερ εκπροσωπούσε και τους Μπατίστ, Καϊμακόγλου και Βουγιούκα, που επίσης αποχώρησαν από τους "πράσινους".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :