Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΣΙΑΛΜΑΣ : ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!


Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και αρκετή για να της δίνει δύναμη κόντρα στους αντιπάλους της, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Ο επιθετικός της «Ένωσης» ζήτησε από τον κόσμο υπομονή και πίστη, λέγοντας:

-Πώς βλέπεις τα πράγματα μέχρι στιγμής;
«Σίγουρα είναι δύσκολη προετοιμασία. Έχουν έρθει πολλοί νέοι, υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, αλλά είμαι αισιόδοξος. Θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε καλά. Ελπίζω να δέσουν οι νέοι παίκτες με εμάς, είναι κάτι που το βλέπω»

-Υπάρχει κάτι που σε αγχώνει στη φετινή χρονιά; Φέτος θα πρέπει να λειτουργήσεις και ως.. παλιός και να βοηθήσεις τα νέα παιδιά.

«Είμαι ένα χρόνο στην ομάδα, έχω ζήσει καταστάσεις Άγχος δεν υπάρχει για την ομάδα. Άγχος υπάρχει όταν μπαίνεις στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους νεαρούς παίκτες. Να τους βάλω καμιά φωνή όπως μου έκανε και ο Λυμπερόπουλος και ο Δέλλας. Ποτέ δεν κοιτάω τον εαυτό μου. Πάντα κοιτάω την ομάδα. Καμιά φορά μου αρέσει όταν είναι δύσκολη η κατάσταση. Σίγουρα μπορώ να βοηθήσω. Δουλεύω κάθε μέρα για να γίνω καλύτερος. Δεν με νοιάζει πόσα γκολ θα βάλω. Αυτό που με νοιάζει είναι να δίνω την ψυχή μου».

-Τελικά πού μπορείς να βοηθήσεις περισσότερο; Στο κέντρο ή στα άκρα της επίθεσης;

«Παλιά αγωνιζόμουν ως επιθετικός. Μετά στα άκρα. Δεν έχω πρόβλημα. Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής».

-Ποιος είναι ο πήχης για τη φετινή σεζόν; Τι μπορεί να περιμένει ο ΑΕΚτζής από την ομάδα;
«Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλεύουμε καθημερινά. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε ματς. Είμαστε ΑΕΚ, και θα μας φοβούνται έστω και έτσι οι αντίπαλοι. Όταν βλέπουν το σήμα της ΑΕΚ θα μας φοβούνται».

-Ήσουν συμπαίκτης με τον Φουρτάδο στον ΠΑΣ, μπορείς να μας κάνεις ένα σχόλιο;

«Είναι καλό παιδί που δεν δημιουργεί προβλήματα»

-Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;
«Ελπίζω και εύχομαι ο κόσμος να κάνει υπομονή. Να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει. Στην ΑΕΚ βρισκόμαστε άνθρωποι που σκέφτονται όπως και ο κόσμος. Να κάνουν υπομονή και αυτοί, όπως κάνουμε υπομονή και εμείς. Να μας χειροκροτήσουν ακόμα και στα δύσκολα. Και να είναι πάντα δίπλα μας».

* Ο σχολιασμός δικός σας...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :