Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ... ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ! *VIDEOS*


Τον κίνδυνο "βαριάς" τιμωρίας αντιμετωπίζει η Ανόρθωση, αφού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έγιναν επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα ρεβάνς κόντρα στην Ντίλα Γκόρι για τα προκριματικά του Europa League.

Συγκεκριμένα ένας οπαδός της κυπριακής ομάδας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Σέρτζαν Μπλάζιτς, τον οποίο προφανως θεώρησε υπεύθυνο για τα τρία γκολ που δέχτηκε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη. Η αστυνομία επιχείρησε να συλλάβει τον εισβολέα (τον συνέλαβε στη συνέχεια), όμως αυτό φαίνεται πως εξόργισε περισσότερο του Κύπριους οπαδούς, οι οποίοι αφού έβαλαν φωτιά στις κερκίδες μπήκαν με τη σειρά τους στο γήπεδο. Στη συνέχεια ακολούθησαν συγκρούσεις με τις δυνάμεις της αστυνομίας και έπειτα η "μάχη" μεταφέρθηκε έξω από το "Γεώργιος Παπαδόπολος".

Ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν και πλέον η Ανόρθωση περιμένει την τιμωρία της, η οποία αναμένεται να είναι εξαντλητική.











Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :