Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ... ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 1-2 ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ *ΒΙΝΤΕΟ*

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-2 μέσα στο Άνφιλντ, με τη Λίβερπουλ να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία και την «τραβηγμένη» αποβολή του Σέλβι, για αμφισβητούμενο πέναλτι στον Βαλένσια!

Η Λίβερπουλ ήταν ανώτερη της Γιουνάιτεντ στον αγωνιστικό χώρο, τουλάχιστον για το πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, σε μία αναμέτρηση που τα είχε όλα, συγκινησιακή φόρτιση λόγω Χίλσμπορο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αποβολές, γκολ, ανατροπές και τον Σουάρες να... δίνει το χέρι του στον Εβρά.!

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 39' λόγω της αποβολής του Σέλβι (οι Ρεντς διαμαρτύρονται για ανάλογο μαρκάρισμα του Φαν Πέρσι, στο οποίο δεν δόθηκε τίποτα), αλλά προηγήθηκαν στο 46΄ με τον αρχηγό Τζέραρντ. Ο Ράφαελ με υπέροχο γκολ ισοφάρισε και το 2-1 ήρθε μετά από αμφισβητούμενο πέναλτι που καταλόγισε ο Χάλσεϊ σε μαρκάρισμα του Τζόνσον! !

Η Λίβερπουλ μένει στους δύο βαθμούς. Ανάλογο κακό ξεκίνημα έχει να κάνει εδώ και 101 χρόνια! Πέμπτο γκολ του Φαν Πέρσι με αντίπαλο την Λίβερπουλ!

Λίβερπουλ (Ρότζερς): Ρέινα, Κέλι, Άγκερ (80' Κάραγκερ), Σκρτελ, Τζόνσον, Άλεν, Τζέραρντ, Σέλβι, Μπορίνι (46' Σούσο), Στέρλινγκ (66 Χέντερσον), Σουάρες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Φέργκιουσον): Λίντεγκααρντ, Ραφαέλ (89' Γουέλμπεκ), Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Βαλένσια, Καγκάβα (81' Ερνάντες), Νάνι (46 Σκόουλς), Φαν Πέρσι






Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :