Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ Ο ΣΝΟ!

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε πρόβλημα με τη καρδιά του κατά την διάρκεια αγώνα!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", ο μέσος της Ναϊμέγκεν, Εβάντερ Σνο, υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα με τη Φέγενορντ. Ήταν όμως σε θέση να περπατήσει μετά την επαναφορά της λειτουργίας της καρδιάς, που επιτεύχθηκε με τη χρήση απινιδωτή. Ο 25χρονος Ολλανδός αντικαταστάθηκε στο 34’ στο ματς στο οποίο, η Ναϊμέγκεν γνώρισε βαριά ήττα με 5-1.

«Ο Εβάντερ υπέστη καρδιακή ανακοπή, την οποία ακολούθησε ένα σοκ από τον απινιδωτή», δήλωσε ο γιατρός της Φέγενορντ, Κάσπερ φαν Εϊκ και συμπλήρωσε:

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειδή ο απινιδωτής προκαλεί αρρυθμία (ανώμαλος καρδιακός ρυθμός) κι έτσι έπρεπε να μείνει εκεί τη νύχτα».

Το σκορ πάντως ως το σημείο της αλλαγής του ήταν 1-0 και πήρε διαστάσεις μετά το περιστατικό, καθώς οι συμπαίκτες του ήταν σοκαρισμένοι.

Ο Σνο έχει ιστορικό με την καρδιά του. Είχε χρειαστεί τη βοήθεια του απινιδωτή και το Σεπτέμβριο του 2010, όταν είχε υποστεί ανάλογο επεισόδιο αγωνιζόμενος με τους αναπληρωματικούς του Άγιαξ.

Ο 25χρονος Ολλανδός ξεκίνησε την καριέρα του στη Φέγενορντ και ακολούθως έπαιξε στις Μπρέντα, Σέλτικ, Άγιαξ, Μπρίστολ Σίτι και Βάαλβαϊκ!



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :