Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΚΑΡΟΛ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ...

Ο Ρόι Κάρολ έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν την Αρσεναλ ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θυμήθηκε τα παιχνίδια με τους "κανονιέρηδες" όπου είχε κρατήσει το μηδέν.

«Αυτό το παιχνίδι το 2004 ήταν μια μεγάλη υπόθεση και ήμουν χαρούμενος που κράτησε το μηδέν. Αυτή ήταν μια καλή ομάδα της Άρσεναλ, ίσως μια από τις καλύτερες στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Το να τους νικήσεις και ιδιαίτερα να σταματήσει το αήττητο σερί τους, ήταν κάτι το φανταστικό.

Είχαμε παίξει αρκετά καλά ματς κόντρα στην Άρσεναλ εκείνη την εποχή, όμως αυτό ήταν το καλύτερο. Εκείνα τα χρόνια, η αντιπαλότητα στην κορυφή ήταν μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ.

Ειλικρινά δε θυμάμαι τι είχε γίνει ακριβώς στο τούνελ, μετά το τέλος του αγώνα. Εγώ και ο Τόνι Κότον, ο προπονητής τερματοφυλάκων, είχαμε φτάσει αργά και ουσιαστικά είδαμε το τέλος. Επικρατούσε ένα χάος, όμως μόλις μπήκαμε στα αποδυτήρια ήμασταν χαρούμενοι που είχαμε πάρει τη νίκη. Δε μας ένοιαζε το τι είχε γίνει. Ο Σερ Άλεξ γνωρίζει τι ακριβώς έγινε και που τον χτύπησε η πίτσα. Ίσως μια ημέρα να μας πει αναλυτικά το τι έγινε», είπε στον αγγλικό Τύπο ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :