Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΚΙΜΠΣ : ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εκτιμούν και υπολογίζουν πολύ τον Ολυμπιακό στο στρατόπεδο της Άρσεναλ, με τον Κίεραν Γκιμπς να δηλώνει ότι πρόκειται για ένα δυνατό τεστ.

Οι "κανονιέρηδες" υποδέχονται την Τετάρτη τους ερυθρόλευκους στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον νεαρό μπακ να δείχνει ότι σέβεται τον προσεχή αντίπαλό της ομάδα του.

«Ξέρουμε ότι το ματς με τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει ένα δύσκολο τεστ για εμάς. Κάναμε μία καλή αρχή στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη νίκη επί της Μονπελιέ.

Είναι σημαντικό που η αναμέτρηση διεξάγεται στην έδρα μας προκειμένου να κατακτήσουμε μία ακόμη νίκη και να βάλουμε τις βάσεις για να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου», δήλωσε αρχικά ο 23χρονος παίκτης της Άρσεναλ και πρόσθεσε σχετικά με την νίκη επί της Μονπελιέ:

«Η Μονπελιέ ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίζαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Προηγηθήκαμε 2-1 και μας άσκησαν πίεση όμως αντέξαμε.

Αμυνθήκαμε καλά σαν σύνολο και κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι άλλωστε που μετράει στο Τσάμπιονς Λιγκ».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :