Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

«Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ…»


Ο Ντράγκαν Λάμποβιτς ξέσπασε κατά του Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά τις δηλώσεις του πρώην προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης και νυν της εθνικής Σερβίας ότι ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ της Νίζνι εμφανίστηκε υπέρβαρος στην προετοιμασία των «πλάβι» και γιόρταζε τη γέννηση του παιδιού του αντί να είναι αφοσιωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο διεθνής παίκτης κατηγόρησε τον «Ντούντα» για προώθηση των… δικών του παικτών και εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τις ικανότητές του ως προπονητή!

«Είναι φυσικό να γιορτάσω τη γέννηση του παιδιού μου. Αν νομίζατε πως δεν θα σας απαντήσω κάνατε λάθος, αλλά σας συγχωρώ γιατί είστε γέρος άνθρωπος. Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα, γιατί έγινε μόνο μία φορά. Ρωτήστε τους παίκτες σας ποιος γιορτάζει σχεδόν κάθε μέρα», ανέφερε στην απάντηση που έδωσε μέσω της «Zurnal» και πρόσθεσε:

«Το 2008 ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Αδριατική Λίγκα, αλλά δεν είχα θέση στα πλάνα σας, γιατί η ομάδα σας αποτελείτο από παίκτες που ανήκουν σε ένα γραφείο μάνατζερ. Ανεβάσατε την αξία πολλών που δεν το άξιζαν και κέρδισαν εκατομμύρια έτσι. Κατά τη γνώμη μου είστε αποτυχημένος προπονητής. Πιστεύω πως δεν είστε καν προπονητής, αλλά ένας φιλόσοφος του μπάσκετ. Για να κερδίσετε δύο Ευρωλίγκες έχετε ξοδέψει στις ομάδες σας 970 εκατ. ευρώ. Στην ομάδα σας δεν θα αλλάξει τίποτα. Η μπάλα θα είναι πάντα στα χέρια του Τεόντοσιτς και θα τη δίνει συνέχεια στον Κρστιτς. Οι άλλοι παίκτες είναι σαν μασκότ στο γήπεδο. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ χωρίς τη δική σας προώθηση».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :