Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΝΩΛΑΣ : ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΑΛΚΕ


Σύνθημα νίκης στην πρεμιέρα του Champions League με τη Σάλκε (18/9) έδωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού.

«Την Τρίτη θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Σάλκε, που είναι μια ποιοτική ομάδα και με καλούς παίκτες, όμως θα κυνηγήσουμε τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο στόπερ των ερυθρόλευκων, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε τη συμβολή του κόσμου του Θρύλου.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, με τη συμβολή του κόσμου μας θα πάμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση», επεσήμανε ο Μανωλάς, ο οποίος για την κρίση της εμφάνισης του δήλωσε αναρμόδιος...

«Την εμφάνισή μου θα την κρίνει ο τεχνικός μου από εκεί και πέρα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και την πρώτη θέση μας στην βαθμολογία», είπε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :