Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΕΩΡΓΙΟΥ : ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Τη στεναχώρια του για το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες» με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Φώτης Γεωργίου.

Ο Γεωργίου ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά συγχρόνως και απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του...

«Το αποτέλεσμα δεν μας ευχαριστεί. Η ομάδα μας όμως παρουσίασε καλή εικόνα, όπως και σε προηγούμενα ματς. Το θετικό για εμάς είναι πως κάνουμε ευκαιρίες.

Μαζί με τον προπονητή δουλεύουμε σκληρά κι αυτά βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι αρχή ακόμα και έρχονται και άλλα δύσκολα παιχνίδια.

Αδρανήσαμε σε κάποιες στιγμές στο γήπεδο. Ούτε και εμείς δεν συνειδητοποιήσαμε πως ήρθαν τόσο γρήγορα τα δύο γκολ. Δεν θα έλεγα ότι αργήσαμε να βγούμε μπροστά. Η ομάδα ανέβηκε ψηλά στην επανάληψη.

Κυνηγήσαμε την ισοφάριση. Είναι δύσκολο να γυρίσεις ένα σκορ από το 0-2, αλλά το θετικό είναι ότι κάναμε πάλι ευκαιρίες. Όσο για την φάση του γκολ κατάλαβα ότι θα γίνει λάθος. Το πίστεψα μπήκα στην φάση και σκόραρα».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :