Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ «ΣΚΟΥΞΙΜΟ» ΤΩΝ... ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ


Σε ένα επιμέρους κομμάτι της μεγάλης... διαμάχης των «αιωνίων», έγινε πολύ συζήτηση για το ότι ο Ολυμπιακός δίνει δανεικούς παίκτες σε άλλες ελληνικές ομάδες και έτσι διαταράσσεται η ισονομία του πρωταθλήματος.

Οι "πράσινοι" έβγαλαν ανακοινώσεις, απειλούσαν, φώναζαν, ζήτησαν να εφαρμοστούν κανονισμοί... Πορτογαλίας και όλα αυτά έγιναν ως κινήσεις εντυπωσιασμού αφού και οι ίδιοι ήξεραν ότι όλα αυτά δεν ευσταθούν από την στιγμή που αρχικά δεν απαγορεύεται άρα ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι παράνομο πάνω στο οποίο μπορούν να βασιστούν για να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση και κατά δεύτερον είναι κάτι που όλες οι ομάδες κάνουν με πρώτους... διδάξαντες τους ίδιους (παλιότερα βέβαια γιατί τώρα δεν... περισσεύει κανένας).

Επί της ουσίας οι δανεικοί παίκτες από τον Ολυμπιακό σε άλλες ελληνικές ομάδες είναι ο Σουμπίνιο στον Ατρόμητο, ο Ποτουρίδης στον Πλατανιά, ο Διαμαντάκος στον Πανιώνιο και ο Βασιλόγιαννης στην Κέρκυρα. Οι υπόλοιποι που εγκατέλειψαν το φετινό ρόστερ, είτε έμειναν ελεύθεροι (Νικλητσιώτης, Νέμεθ, Χαβίτο, Βαλεριάνος), είτε πήγαν δανεικοί σε ομάδες του εξωτερικού (Ντιελνά, Γκρμπιτς, Κάται).

Προφανώς και αυτοί οι δανεισμοί δεν επηρεάζουν το πρωτάθλημα, τώρα για το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες ελληνικές ομάδες "φτιάχνουν" αξιόλογα σύνολα και δεν εξαρτώνται μόνο από έναν δανεικό που πήραν από τον Ολυμπιακό, ενώ οι "πράσινοι" ακόμα... "ψάχνονται" για δικαιολογίες είναι άλλο θέμα... Τα παραμύθια τους καταρρέουν... Αφήστε τους να φωνάζουν όλο και κάποιον θα πείσουν από το πολύ σανό!



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :