Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 6ΑΡΑΣ... ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ!


Επειδή δεν... λένε να κάτσουν στ'αυγά τους και δε κοιτάνε τα μαύρα τους τα χάλια και πως... θα σωθούν αλλά βγάζουν και γλώσσα από πάνω, αλλά και επειδή το παρελθόν πρόσφατο και παλαιότερο μας έχει διδάξει, ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Μη σας ενδιαφέρει εάν έχουν... βενζίνη να πάνε για προπόνηση, μη σας ενδιαφέρει πόσο καιρό είναι απλήρωτοι, μη σας ενδιαφέρουν τα... ονόματα και οι ηλικίες τους. Σε αυτό τον αγώνα  αντίπαλος είναι η ΑΕΚ με ότι... πρεσβεύει!

Oι πιο παλιοί παίκτες του Θρύλου ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ενημερώσουν τους νεώτερους για το τι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους και να τους μεταφέρουν ότι για τον κόσμο του Θρύλου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Να τους ενημερώσουν για τα... καμώματα Δημητριάδη και Αδαμίδη μέσα... από το πούλμαν, να ρίξουν μία ματιά στα πρωτοσέλιδά τους, να θυμηθούν τις... ψευτομαγκιές με τον Ριβάλντο και τόσα άλλα...

Επίσης, να μη τσιμπήσουν στις προκλήσεις από τη... νεολαία της ΑΕΚ που... έβριζε μάνες αντιπάλων στον αγώνα με την Κέρκυρα. Δείτε τα σχετικά θέματα ΕΔΩ και ΕΔΩ.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΚΟΛ και... μονιποποιήστε τους ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ της βαθμολογίας! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :