Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ... ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΗΣ UEFA ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΑΝΤΡΙΑΝΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Λουίζ Αντριάνο αναστάτωσε την Ευρώπη, το Fair Play πήγε... περίπατο και η UEFA είναι έτοιμη να τιμωρήσει τον Βραζιλιάνο ανοίγοντας φάκελο!

Mπορεί να μην υπάρχει κανονισμός, ωστόσο όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης στράφηκε εναντίον του Βραζιλιάνου. H UEFA δεν αφήνει το θέμα, άνοιξε ήδη φάκελο για τον φορ της Σαχτάρ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες γα δυσφήμιση του αθλήματος (παραβίαση των αρχών της δεοντολογίας, άρθρο 5, Πειθαρχικό Κανονισμό της UEFA). Η υπόθεση του θα εξεταστεί στις 27 Νοεμβρίου και όλα δείχνουν... καμπάνα!

Ο ίδιος από την πλευρά του έδωσε υπόσχεση ότι από εδώ και στο εξής θα τηρεί του κανόνες του fair play. Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Σαχτάρ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με τη Νόρντζελαντ και τόνισε πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

«Δεν είδα πως ξεκίνησε η φάση γιατί είχα στραμμένη την πλάτη μου προς τη μπάλα και κοιτούσα προς την αντίπαλη εστία. Ημουν στην επίθεση και δεν είδα τι έγινε στο δικό μας μισό του γηπέδου. Ημουν πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδια και όταν η μπάλα έφτασε σε μένα και οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν αντέδρασαν, πήρα τη μπάλα και σκόραρα Μετά, αφού είδα το βίντεο και αφού μίλησα με τους συμπαίκτες μου, συνειδητοποίησα τι έγινε. Λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη από όλους τους οπαδούς και την UEFA. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, πάντα θαύμαζα, σεβόμουν και θα σέβομαι τους κανόνες του Fair Play. Για άλλη μια φορά, ζητώ συγγνώμη και υπόσχομαι πως δεν θα ξανασυμβεί. Θα είμαι πιο προσεκτικός στον αγωνιστικό χώρο και θα τηρώ τους κανόνες του fair play».




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :