Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ...ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΟΡΘΙΟΙ!

Με το κυάλι θα βλέπουν στο εξής το «Stadium of Light» οι οπαδοί της Σάντερλαντ που δεν συμμορφώνονται και δεν κάθονται στις καρέκλες τους κατά τη διάρκεια του ματς, καθώς η διοίκηση της ομάδας τους πετάει... έξω από το γήπεδο επειδή είναι όρθιοι στη διάρκεια των αγώνων!!!

Μάλιστα, όπως ναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", κυκλοφόρησαν και μια φωτογραφία στο twitter η οποία απαθανάτιζε ένα κάθισμα, το οποίο είχε ένα σημείωμα που ανέγραφε: «Αυτή η κάρτα διαρκείας αφαιρέθηκε, λόγω της επιμονής του κατόχου να μην κάθεται»!

Η διοίκηση είχε εκδώσει ανακοίνωση καυτηριάζοντας την στάση ορισμένων οπαδών να παρακολουθούν όρθιοι τους αγώνες θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια και την θέα των υπολοίπων θεατών! Ανέφερε δε ότι έγινε δέκτης πολλών παραπόνων από τους καθήμενους!

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Σάντερλαντ, φέτος έχει απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο σε 38 οπαδούς εν αντιθέσει με τους 20 που... έφαγαν πόρτα όλη τη σεζόν πέρυσι!


Ο υπεύθυνος ασφαλείας, Πολ Γουέιρ τόνισε ότι: «Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να χαλάσουμε την ατμόσφαιρα του γηπέδου μας, ωστόσο, είχαμε πολλά παράπονα από γηραιότερους φιλάθλους και φιλάθλους με κινητικά προβλήματα για τους ορθίους»!

Στα φόρουμ των οπαδών επικρατεί αναβρασμός με τους μισούς να χαιρετίζουν την κίνηση της διοίκησης και τους άλλους μισούς να τα χώνουν και να υποστηρίζουν ότι έτσι το γήπεδο θα γίνει εκκλησία!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :