Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ... «ΧΡΥΣΩΝΕ» ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙ!

Τα ισπανικά ΜΜΕ, αποκάλυψαν το όνομα της ρωσικής ομάδας που πρόσφερε στη Μπαρτσελόνα το απίστευτο ποσό των 250 εκατ. ευρώ για τον Λιονέλ Μέσι (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Πρόκειται για την Ανζί Μακχατσακάλα.

Την Πέμπτη, η "El Mundo Deportivo" ανέφερε πως μια ρωσική ομάδα προσπάθησε να δελεάσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ να φύγει από την Ισπανία τον καιρό που διαπραγματευόταν την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μπαρτσελόνα. Η Ανζί πρότεινε στον Μέσι 30 εκατ. τον χρόνο, ποσό που αποτελεί ρεκόρ.

Ο Μέσι ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα ως το 2018 αλλά ο πρόεδρος της Ανζί, Σουλεϊμάν Κερίμοφ δηλώνει πως η πρόταση του ακόμα ισχύει.

Ο 25χρόνος σταρ απέρριψε την Ανζί γιατί δεν ήταν σίγουρος εάν η ομάδα θα συμμετέχει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα αλλά και λόγω καιρού και γλώσσας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :