Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΧΜΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, παρενέβη στον ραδιοφωνικό αέρα της "ΈΡΑ Σπορ", για όσα συνέβησαν στην Πάτρα, τονίζοντας πως δεν έγινε κανένα «μακελειό» όπως ακούστηκε και διαψεύδοντας τα όσα ακούστηκαν για τα σοβαρά επεισόδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά:

«Κάνω αυτή την παρέμβαση με αφορμή όσα ακούστηκαν στο δελτίο ειδήσεων στις 00.00 στην ΈΡΑ Σπορ σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στην Πάτρα. Ο δημοσιογράφος κύριος Τάσος Αντωνίνης αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στην Πάτρα ως "μακελειό" ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει συμβεί τίποτα τέτοιο. Αυτό που συνέβη είναι ότι οι οπαδοί της Παναχαϊκής πετούσαν αντικείμενα στο βοηθό που βρισκόταν μπροστά τους και για το λόγο αυτό το παιχνίδι διεκόπη 4 φορές και οριστικά στο τέλος. Αυτό που έγινε ήταν ότι υπήρχαν 30 άνθρωποι που έκοβαν βόλτες πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αυτό που έγινε είναι ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού προκλήθηκαν από την αστυνομία, η οποία δεν ήξερε από ποιον λάμβανε εντολές και πέταξαν χημικά στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έκανε το παραμικρό και αυτό που επίσης έγινε ήταν το ότι από τα μεγάφωνα γίνονταν διαρκώς ανακοινώσεις για τους αστυνομικούς διευθυντές-υπεύθυνους για τη διεξαγωγή του αγώνα και αναφέρονταν τα ονόματα τους ως εμπλεκόμενα σε σκάνδαλα, ξεσηκώνοντας τον κόσμο της Παναχαϊκής, ο οποίος πετούσε διαρκώς μπουκάλια και αντικείμενα στους βοηθούς και το διαιτητή. Ρωτώ το δημοσιογράφο που εκφώνησε το δελτίο - δεν ξέρω αν το επιμελήθηκε κιόλας - εάν βρισκόταν στο γήπεδο και αν διασταύρωσε τις πληροφορίες, πριν τις μεταδώσει πανελλαδικά από ένα κρατικό αθλητικό ραδιόφωνο . Μιλάει για μαχαιρώματα, τα οποία κανείς δεν είναι να συμβαίνουν και όντως δε συνέβησαν. Μιλάει για οπαδούς της Παναχαϊκής, οι οποίοι έτρεχαν να γλιτώσουν από οπαδούς του Ολυμπιακού, πράγμα το οποίο ποτέ δεν έγινε. Αυτό που έγινε ήταν το ότι ένας οπαδός της Παναχαϊκής πήδηξε από την κερκίδα και κατευθύνθηκε προς το μέρος που βρίσκονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, σε μία διακοπή, μπήκε μέσα στον αγωνιστικό και προσπάθησε να πάρει ένα πανό των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Μετά έτρεξε και γύρισε πίσω στην εξέδρα».


Στη συνέχεια παρενέβη ο δημοσιογράφος που εκφώνησε το δελτίο ζητώντας τον λόγο για όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος και του είπε:

«θα έπρεπε να ντρέπεστε. Που νομίζετε ότι απευθύνεστε; Η ΕΡΑ Σπορ είναι ένα κρατικό ραδιόφωνο το οποίο δεν απευθύνεται μόνο σε οπαδούς-αναγνώστες της εφημερίδας στην οποία εργάζεστε. Η ΕΡΑ Σπορ είναι ένα κρατικό ραδιόφωνο που απευθύνεται και σε φίλους του Ολυμπιακού και είναι ντροπή να διαστρεβλώνονται με αυτόν τον τρόπο γεγονότα και να παρουσιάζονται με αυτόν τον τρόπο πράγματα τα οποία δεν έχουν γίνει ποτέ Συγχαρητήρια σε όλους σας για το "εμπεριστατωμένο" ρεπορτάζ που κάνατε από την Αγία Παρασκευή ενώ εμείς που ήμασταν στο γήπεδο δεν είδαμε να συμβαίνει τίποτα από αυτά που με τόση θέρμη περιγράψατε».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :