Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΜΟΝΟΕΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA

Με μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 300 χιλιάδες, τιμωρήθηκε για τις... ατασθαλίες της η Μάλαγα που κινδυνεύει με έναν ακόμα χρόνο αν δεν τακτοποιηθεί ως τις 31 Μαρτίου.

Πολύ βαριά «καμπάνα» από την UEFA στην Μάλαγα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr". Το σώμα οικονομικού ελέγχου της ομοσπονδίας, αποφάσισε να τιμωρήσει τους Ανδαλουσιανούς με ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο. Την ποινή θα εκτίσει η ομάδα, οποιαδήποτε από τις τέσσερις επόμενες σεζόν, πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Επιπλέον, σε περίπτωση που στον νέο έλεγχο που θα γίνει στις 31 Μαρτίου, η Μάλαγα δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές της εκκρεμότητες προς ομάδες, εφορία, υπαλλήλους, θα της επιβληθεί ποινή για έναν ακόμα χρόνο. Η τιμωρία που επιβλήθηκε στην ισπανική ομάδα περιλαμβάνει και χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 χιλιάδων ευρώ που έχει ωστόσο ήδη παρακρατηθεί από την ομοσπονδία.

Από εκεί και πέρα οι Παρτιζάν, Χάιντουκ, Όσιγιεκ, Ραπίντ Βουκουρεστίου και Ντιναμό Βουκουρεστίου θα τιμωρηθούν με αποκλεισμό ενός έτους, σε περίπτωση που στις 31 Μαρτίου δεν παρουσιάσουν στον νέο έλεγχο που θα γίνει, ότι έχουν τακτοποιήσει το θέμα των οφειλών τους. Τονίζεται ότι για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ποινή ή ένδειξη ότι...έρχεται "καμπάνα" για κάποια από τις ελληνικές ομάδες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :