Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΖΑΡΝΤΙΜ : ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ; ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ;

Έναν διαφορετικό... Λεονάρντο Ζαρντίμ αντίκρισαν την Παρασκευή οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δείχνει πιο ευάλωτος και να αναρωτιέται για πιο λόγο δέχεται τέτοια κριτική.

Όπως είναι φυσικό το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί... θετικό, μετά τα τελευταία γεγονότα. Οι συνεχείς κακές εμφανίσεις των ερυθρόλευκων, φαίνεται ότι φέρνουν τον Ζαρντίμ σε πολύ δύσκολη θέση και σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, ακόμα και προ της πόρτας της εξόδους, παρά το γεγονός πως διατηρεί την ομάδα του μόνη πρώτη και αήττητη.

Αυτό ακριβώς βέβαια είναι και το... παράπονο του 38χρονου τεχνικού, το οποίο κι έβγαλε προς τους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης.


Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός μάζεψε τους παίκτες του στ' αποδυτήρια και τους έγραψε στον πίνακα, σύμφωνα με την «Sportday», 2011-12, 2012-13 τα αποτελέσματα, τα γκολ υπέρ-κατά και τα αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη συνέχεια τους ρώτησε: «Πού είμαστε χειρότεροι; Τα στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε καλύτεροι. Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί μας κάνουν τέτοια κριτική;»

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να αιφνιδιάζονται, με τον Πάντελιτς μόνο να παίρνει τον λόγο, ρωτώντας «ποιοι;», για να συνεχίσει ο Ζαρντίμ:

«Λένε ότι δεν είμαστε οικογένεια, ότι δεν έχετε καλή συμπεριφορά. Γιατί;».

Στο ερώτημά του δεν απάντησε κανείς παίκτης κι έτσι όλοι μαζί βγήκαν στη συνέχεια για προπόνηση...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :