Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΕΒΑΛΕ «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Η ΧΙΜΚΙ!


Με εξαιρετικά διαβασμένο παιχνίδι η Χίμκι του Ρίμας Κουρτινάιτις κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της με 78-65   της Μπαρτσελόνα που είχε να ηττηθεί εκτός έδρας έναν ολόκληρο χρόνο!

Η απουσία του Ναβάρο ήταν καθοριστική για την Μπαρτσελόνα, αφού πολλά ελεύθερα σουτ των καταλανών δε βρήκαν στόχο, αντίθετα η Χίμκι με επιθέσεις 5 εναντίον 5 και μαέστρο για ακόμα μία φορά τον εξαιρετικό Πλάνινιτς, έκανε το 2-0 στο top-16 της Ευρωλίγκας, αφού είχε επικρατήσει και την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας κόντρα στη Μπεσίκτας.


To αποτέλεσμα αυτό κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν... εξυπηρετεί τα σχέδια του Ολυμπιακού, αφού από τη μία βάζει σε τροχιά πρόκρισης για τα καλά τη Χίμκι, από την άλλη αφήνει ορθάνοιχτες τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που θα έχουν... προίκα το αβαντάζ έδρας μέχρι το φάιναλ φορ του Λονδίνου.

Αν δεν υπήρχε η ήττα στη Βιτόρια από την Κάχα Λαμποράλ την πρώτη αγωνιστική του top-16, θα μιλούσαμε για... Ρωσσικό δώρο αν και ακόμα είναι νωρίς, τώρα όμως θα πρέπει να περιμένουμε...

Τα δεκάλεπτα : 21-18, 25-23, 16-14, 16-10

Χίμκι (Κουρινάιτις): Ογκουστίν 7 (8ριμπ.), Φριντζόν 13 (1), Κόπονεν 9 (1), Βιάλτσεφ 4, Λόντσαρ 3, Ρίβερς 3, Μόνια 3, Ζουκανένκο 10 (1), Πλάνινιτς 16, Ντέιβις 10 (8ριμπ.), Νίλσεν.

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Σάδα, Χουέρτας 8, Γιασικεβίτσιους 6, Ουάλας1, Ιλγλις 8 (2), Λόρμπεκ 12 (2/2 ριπ., 8ριμπ.), Τζαβάι, Μάικλ 14 (7 ριμπ.), Τόμιτς 16.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :