Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ

Δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης ο Ολυμπιακούς κόντρα στην Μπεσίκτας, σύμφωνα με τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας του Top 16 της Ευρωλίγκας από την Κάχα Λαμποράλ, στη Βιτόρια, οι ερυθρόλευκοι «καίγονται» για τους βαθμούς απέναντι στους Τούρκους, τους οποίους φιλοξενούν αύριο (04/01, 21.45) στο ΣΕΦ. Ο 47χρονος τεχνικός εξήγησε πως το παιχνίδι είναι... «χωρίς αύριο», αλλά εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα το κερδίσουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ήττα της πρεμιέρας, από την Κάχα Λαμποράλ: «Ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο μας στοίχισε τη νίκη στην Κάχα. Δεν θα κρύψω ότι τα παιδιά έχουν πίεση. Αυτό το πρωτάθλημα των οκτώ ομάδων έχει φέρει πίεση».

Για τον επόμενο αγώνα του Ολυμπιακού, στο ΣΕΦ με την Μπεσίκτας: «Ο Πάουελ είναι αμφίβολος, ενώ και ο Παπανικολάου έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Το αυριανό (04/01) ματς πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Τουρκίας με πολλές αλλαγές από πέρυσι και νέο προπονητή. Για εμένα ο Κουντέρ είναι από τους καλύτερους Τούρκους προπονητές, αν όχι ο καλύτερος. Η Μπεσίκτας βασίζεται περισσότερο στους ξένους της κι όχι στους Τούρκους, που δεν είναι πρώτης γραμμής».

Για το εάν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε νέα αλλαγή στο ρόστερ του: «Δεν σκοπεύαμε να αλλάξουμε παίκτη. Δεν αλλάξαμε παίκτη, όπως είχα πει, αλλά προσθέσαμε έναν. Κάναμε ανάλυση με τους συνεργάτες μου και στη συνέχεια είπα στους κ.κ. Αγγελόπουλους και τον κ. Σκινδήλια πως χρειαζόμαστε παίκτη. Ξέραμε ενάμιση μήνα πριν πως θα έφευγε ο Σερμαντίνι από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Φαίνεται ότι ταιριάζει στην ομάδα και θα μας δώσει αυτό που θέλουμε. Είναι σε καλή ηλικία, ξέρει την Ελλάδα, έχει παίξει εδώ και σε Καντού και Ολίμπια Λουμπλιάνα έδειξε πως μπορεί να σταθεί σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Ευχαριστώ τη διοίκηση για τη μεταγραφή. Έφερε παίκτη πρώτης γραμμής στην ομάδα».

Για το εάν θα παίξει αύριο (04/01) ο Γκιόργκι Σερμαντίνι: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Περιμένουμε και τον Πάουελ. Πρέπει να μπει σταδιακά, όπως έγινε με τον Πάουελ. Πρέπει να περάσει πρώτα ένα διάστημα, να μάθει ποιοι είμαστε. Θα ήθελα να μπει σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος. Θα ήθελα να αρχίσει από τον αγώνα με την Ελευσίνα».


Για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού: «Κάνοντας μια ανάλυση μετά την Κάχα Λαμποράλ, έχω την αίσθηση πως ο Ολυμπιακός πιέστηκε πολύ για να κάνει το ρεκόρ στην Ευρώπη. Φάνηκαν κάποια σημεία χαλάρωσης, τα οποία είναι ανθρώπινα. Μετά την Αρμάνι είχαμε την Καβάλα, όπου άνοιξε νωρίς το ματς. Στη συνέχεια πιέσαμε πολύ τους παίκτες μέσα στις γιορτές, ύστερα από ένα επίπονο δίμηνο, ήταν αναμενόμενο να υπάρξει χαλάρωση. Προσπαθήσαμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να πάμε στη Βιτόρια, αλλά δεν ήταν εύκολο. Όλα αυτά συνέβαλαν ώστε να μην παίξουμε καλά και να χάσουμε. Οι 2-3 προπονήσεις μετά την Κάχα ήταν οι καλύτερες της φετινής χρονιάς. Η ήττα δίνει τη δυνατότητα να έρθουν όλοι στα «ίσα» τους. Εάν κερδίζεις 16-17 παιχνίδια συνεχόμενα μπαίνει στο υποσυνείδητό σου και χωρίς να θες πως θα κερδίσεις ό,τι και να γίνει».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Για να είμαι ειλικρινής, πρώτος στόχος ήταν να περάσουμε στους «16». Τώρα, αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε στις πρώτες τέσσερις ομάδες. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η θέση, κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Στη συνέχεια έχουμε ένα γεμάτο μήνα και στις 10 Φεβρουαρίου έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρόκειται για δύσκολα παιχνίδια και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν δει κανείς το πρόγραμμα. Όποιος βλέπει το πρόγραμμα κουράζεται, εμείς λοιπόν κοιτάμε μόνο το αυριανό (04/01) παιχνίδι».

Για την Μπεσίκτας και τον τρόπο αντιμετώπισής της: «Ο Τζέρελς κρίνει τον ρυθμό. Το μαρκάρισμα των τριών Αμερικανών περιφερειακών είναι «κλειδί». Στους ψηλούς έχει το Μάρκοτα. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, το οποίο δεν πρέπει να υποτιμήσουμε και νομίζω θα παίξουμε καλά και θα κερδίσουμε».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :