Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η Μπεσίκτας ταξίδεψε αποφασισμένη να τα δώσει όλα για την πρώτη νίκη της στο ΤΟΡ-16 κι ο μάνατζερ της τουρκικής ομάδος, Χαλούκ Γιλντιρίμ, εξήγησε πως ο Ολυμπιακός (4/1, 21:45) δεν είναι ανίκητος.

«Αρχίσαμε τις υποχρεώσεις μας στο ΤΟΡ 16 με εντός έδρας ήττα (75-80 απ' την Χίμκι), συνεπώς πρέπει να πάρουμε μία επιπλέον νίκη. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο. Αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παρκέ, δεν υπάρχει λόγος να μη προσπαθήσουμε να νικήσουμε» είπε εν όψει της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας ο Τούρκος παράγοντας και συνέχισε:

«Πρέπει να παλέψουμε για κάθε μπάλα, γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι κάθε κατοχή. Έχουμε μπροστά μας 13 αναμετρήσεις. Μία εξ αυτών είναι απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν είναι απίθανο να νικήσουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :