Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Δεν ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας της Προ Πάτρια με τη Μίλαν, λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών των γηπεδούχων.

Οι δυο ομάδες ήθελαν να κρατηθούν σε φόρμα ενόψει του δεύτερου μισού των πρωταθλημάτων τους και για αυτό, ορίστηκε φιλική αναμέτρηση μεταξύ τους στην έδρα της Προ Πάτρια, ομάδα της Δ' κατηγορίας της Ιταλίας.

Το παιχνίδι όμως, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς οι οπαδοί της γηπεδούχου έκαναν ρατσιστική επίθεση, με τον αρχηγό των «ροσονέρι», Μάσιμο Αμπροζίνι να τους κλωτσάει με δύναμη τη μπάλα και να παίρνει τους συμπαίκτες του και να αποχωρούν από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στα μέσα του πρώτου μέρους, οι οπαδοί της Προ Πάτρια, άρχισαν να τραγουδάνε εμετικά συνθήματα κατά του Γκανέζου μέσου των «ροσονέρι» που ήταν δίπλα στην γραμμή του πλαγίου άουτ.

Ο Μπόατενγκ, φανερά ενοχλημένος, πήρε τη μπάλα στα χέρια και την κλώτσησε με δύναμη προς τη μεριά των οπαδών, ενώ στη συνέχεια έσκισε την φανέλα του και αποχώρησε από το γήπεδο!

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι συμπαίκτες του στη Μίλαν τον ακολούθησαν, όπως και οι παίκτες της Προ Πάτρια με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί.

Ο τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε: «Είμαστε απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι με αυτό που έγινε. Η Μίλαν σέβεται όλους τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να σταματήσουμε τέτοιες απολίτιστες ενέργειες. Ζητάω συγγνώμη από τους άλλους οπαδούς που ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Υποσχόμαστε πως θα επιστρέψουμε και ζητάμε συγγνώμη στους παίκτες της Προ Πάτρια αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Ελπίζω η κίνηση του Μπόατενγκ να αποτελέσει ένα σημαντικό σημάδι για το μέλλον».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :