Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

«ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ» Η... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ! *ΡΗΟΤΟ*

Σε υπερβαρικό θάλαμο μπήκαν οι παίκτες της εθνικής Αργεντινής για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που δημιουργεί το υψόμετρο του Λα Παζ στον αγώνα με τη Βολιβία.

Όχι, οι παίκτες της εθνικής Αργεντινής δεν ετοιμάζονται για τη NASA, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το ".sport-fm.gr". Απλώς χρησιμοποιούν υπερβαρικούς θαλάμους, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις ειδικές συνθήκες του αγώνα τους με τη Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η αναμέτρηση του Λα Παζ θα διεξαχθεί σε υψόμετρο 3.650 μέτρων, που «κόβει» την ανάσα σε όσους δεν έχουν συνηθίσει στην ιδιαιτερότητα αυτή.

Μετά τη συντριβή που είχαν γνωρίσει εκεί με 6-1 το 2009 από τη Βολιβία, οι άνθρωποι της εθνικής Αργεντινής αυτή τη φορά πήραν τα μέτρα τους. Οι παίκτες πέρασαν αρκετή ώρα μέσα σε υπερβαρικό θάλαμο που λειτούργησε ως εξομοιωτής και θα τους βοηθήσει να προσαρμοστούν καλύτερα στις απαιτήσεις του αγώνα το βράδυ της Τρίτης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :