Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

«ΜΑΧΗ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΩΝ... ΠΑΣΑΔΟΡΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Ενδιαφέρουσα η στατιστική μονομαχία τριών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού σχετικά με το ποιος θα κάνει τις περισσότερες πάσες έως το τέλος της σεζόν.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν εκείνος που απείχε κατά πολύ από τους υπόλοιπους και κατείχε την κορυφή, αλλά μετά τους συχνούς τραυματισμούς του, έχασε την... πρωτιά αφού εμεινε αρκετό διάστημα εκτός αγώνων. Μέχρι στιγμής, ο Αργεντινός έχει 249 πάσες και υπολείπεται ελάχιστων από αυτούς που βρίσκονται πάνω από αυτόν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Δύο περισσότερες έχει ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Πάουλο Μασάντο με 252. Βέβαια, έτσι όπως έχει εξελιχτεί η κατάσταση με την επικείμενη επιστροφή του Αργεντινού, πέραν του γεγονότος που θα κάνει τον Θρύλο πιο ποιοτικό και επικίνδυνο, θα... κόψει πρώτος το νήμα αυτής της ιδιαίτερης μονομαχίας, τη στιγμή που αναμένεται άνοδος του Μανιάτη.

Μετά την έλευση του Μίτσελ, ο μέσος του Θρύλου, όχι απλά μοιράζει πάσες συνεχώς, αλλά σκοράρει κιόλας, ενώ όσον αφορά στον Πορτογάλο, πάντα μοίραζε πολλές πάσες και αναμένεται να μην χάσει τη θέση του στην πρώτη τριάδα.

Ο αμέσως επόμενος που ακολουθεί, είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν με 209.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :