Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ : ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός θα είναι ο μεγάλος νικητής του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" εξέφρασε μιλώντας στον «Γαύρο» ο Παύλος Βασιλείου.

Ο παλαίμαχος άσος των ερυθρόλευκων ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή λόγω των όσων έχουν συμβεί με την περίπτωση του Γκαρσία, προτρέποντας, μάλιστα, τους παίκτες του Μίτσελ να κάνουν, ό,τι δεν έκαναν στο πρώτο παιχνίδι. Να σημειώσουν πολλά γκολ δηλαδή.

«Ο Ολυμπιακός θα πρέπει απέναντι στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή να κάνει ό,τι δεν έκανε στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Οπου έπρεπε να πάρει τη νίκη, αλλά ήταν μοναδικός αυτόχειρας και αντί για τρεις βαθμούς πήρε τελικά τον έναν. Τώρα στο Καραϊσκάκη έχει την ευκαιρία να κάνει ό,τι δεν έκανε στην Τούμπα. Να πάρει δηλαδή τη νίκη, πετυχαίνοντας και αρκετά γκολ και προσφέροντας θέαμα στους φιλάθλους του. Ο ΠΑΟΚ ίσως είναι ο μοναδικός αντίπαλος που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό, αλλά θεωρώ ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, με όσα έχουν συμβεί με την αποχώρηση Γκαρσία και τα επεισόδια με τον Δώνη, η ομάδα τους έχει χάσει τη συγκέντρωσή της και θα παρουσιαστεί κατώτερη των περιστάσεων», ανέφερε αρχικά ο Βασιλείου για να συνεχίσει.


«Πάντως, όλοι περιμένουμε να δούμε ένα δυνατό παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα, δύναμη και πάθος. Οπως δηλαδή συνηθίζουμε σε κάθε παιχνίδι Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ. Εκτιμώ ότι η νίκη για τον Ολυμπιακό θα έρθει, αλλά όχι τόσο εύκολα όσο περιμένουμε. Είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ και αν δεν προσεχθεί μπορεί να κάνει και τη ζημιά. Και δεν είναι για τέτοια τώρα η ομάδα. Εχει κατακτήσει το 40ό πρωτάθλημα στην ιστορία της και θα έχει και τη συμπαράσταση 35.000 φιλάθλων, κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τι θα συμβεί αν έρθει η ήττα. Βέβαια, και να χάσει ο Ολυμπιακός δεν τρέχει και κάτι, καθώς η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων είναι μεγάλη. Απλώς, όλα γίνονται για το γόητρο και μόνο από πλευράς Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη γιατί κυνηγάει τον Αστέρα Τρίπολης στη δεύτερη θέση. Θεωρώ ότι οι λεγόμενοι «μεγάλοι» παίκτες είναι αυτοί που θα… μιλήσουν από πλευράς Ολυμπιακού και θα πάρουν πάνω τους το παιχνίδι. Η ομάδα θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα στην Κέρκυρα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσει τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :