Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ

Ο Μάρκο Πάντελιτς παρόλο που βρίσκεται εκτός των επιλογών της Εθνικής του ομάδας ταξίδεψε στην Κροατία από την Πέμπτη για να είναι στο πλευρό της χώρας του.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μαζί με τον κουμπάρο του και πολύ καλό του φίλο, Ντέγιαν Στάνκοβιτς (του οποίου το όνομα είχε συνδεθεί παλαιότερα με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού), ταξίδεψαν στο Ζάγκρεμπ για τις ανάγκες του αγώνα της Παρασκευής ανάμεσα σε Κροατία και Σερβία. Ο Πάντελιτς παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση των Σέρβων, όπου μίλησε με το τεχνικό τιμ και παίκτες της Σερβίας και ενώ είδε και τον Λιούμπομιρ Φέισα.

Ο Φέισα πρόκειται να χριστεί βασικός στο συγκεκριμένο ματς. Ο Πάντελιτς θα είναι βέβαια στις κερκίδες του γηπέδου των Κροατών για να δει το ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Έτσι και αλλιώς σε ανύποπτο χρόνο ο Σέρβος επιθετικός έχει δείξει το πόσο δεμένος είναι με την χώρα του και την Εθνική της ομάδα και ότι την στηρίζει τα μέγιστα όπου και εάν αγωνίζεται.

Ο Πάντελιτς που είχε πάρει άδεια από τον Μίτσελ θα επανέλθει στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης. Πάντως όπως όλα δείχνουν δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ισπανού τεχνικού για το καλοκαίρι με αποτέλεσμα ο Ιούνιος να αναμένεται να είναι άκρως καθοριστικός για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αλλά σε περίπτωση που σταματήσει το ποδόσφαιρο υπάρχουν σκέψεις αξιοποίησής του από την ομάδα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :