Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟ... ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ!

Πρωτοφανής ενέργεια από τον Θοδωρή Χατηζηθεοδώρου, ο οποίος χτύπησε αντίπαλο την ώρα του αγώνα και τον έστειλε στο... νοσοκομείο!

Σε μία πολύ άσχημη ενέργεια προχώρησε ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν παίκτης του Νηρέα Λαμίας, ο οποίος χτύπησε τον Αλέξανδρο Καψοκόλη στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο παίκτης της Γλυφάδας να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Οι δύο ομάδες έπαιζαν στην Γλυφάδα για την 1η προκριματική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2, όμως μόλις στο πρώτο 8λεπτο η αναμέτρηση πήρε... φωτιά. Μετά από ένα φάουλ του Καψοκόλη στον Χατζηθοεδώρου, αυτός απάντησε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", με μία μπουνιά στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει αιμόφυρτος εκτός πισίνας ο παίκτης της Γλυφάδας και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Εκεί διεγνώσθη πολλαπλό κάταγμα, στη βάση του κρανίου και στη μύτη, καθώς και σκίσιμο του ματιού και έτσι χρειάστηκε να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

Ο παίκτης του Νηρέα, μετανιωμένος για αυτή την αψυχολόγητη κίνησή του, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Καψοκόλη, προκειμένου να ζητήσει συγνώμη. Ο τραυματίας πολίστας πάντως, αν και κράτησε την ψυχραιμία του, του απάντησε πως θα μπορούσε να βρει τον μπελά του, ενώ τόνισε πως μερικές φορές μία συγνώμη δεν είναι αρκετή.

Η αντίδραση πάντως της ομάδας του Καψοκόλη δεν ήταν σε αντίστοιχα χαμηλούς τόνους, αφού η διοίκηση της Γλυφάδας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κατηγορεί τον Χατζηθεοδώρου τόσο για την ενέργειά του, όσο και για την άρνησή του να ζητήσει συγνώμη.


Η ανακοίνωση της Γλυφάδας

«Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τον σοβαρό τραυματισμό του αθλητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Αλέξανδρου Καψοκόλη , από τον παίκτη του Νηρέα Λαμίας Θόδωρο Χατζηθεοδώρου , κατά την διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας ΑΝΟΓ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ την Κυριακή 28/4/13.

Ο αθλητής μας δέχθηκε εν ψυχρώ γροθιά από τον παίκτη του Νηρέα Λαμίας σε ανύποπτη φάση του παιχνιδιού , με αποτέλεσμα να αποχωρήσει αιμόφυρτος από την πισίνα , να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκαν 8 ράμματα εσωτερικά και εξωτερικά του ματιού.

Οι γιατροί διέγνωσαν επίσης κάταγμα μύτης και οφθαλμικού κόγχου, σωρεία θλαστικών τραυμάτων και το κυριότερο αιμορραγία αμφιβληστρο-ειδούς και μερική αποκόλληση υαλωδούς .

Σύμφωνα με τα παραπάνω , η κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Καψοκόλη δεν θα του επιτρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το επόμενο δίμηνο , αποδυναμώνοντας αισθητά την ομάδα μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τέτοιες ενέργειες μόνο απαράδεκτες μπορούν να χαρακτηριστούν, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από εμπειρότατους αθλητές που έχουν τιμήσει τα χρώματα της Ελλάδας κι έχουν κατακτήσει δεκάδες τίτλους, αλλά που δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα , έχουν σταματήσει οι ίδιοι να σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία τους.

Καυτηριάζουμε τη στάση του αθλητή Θόδωρου Χατζηθεοδώρου, που δεν ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη από τον παίκτη, όπως και την στάση των υπευθύνων για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ( διαιτητές, παρατηρητής , αλυτάρχης ) που δεν “αντιλήφθησαν” τίποτα από όσα συνέβησαν».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :