Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΚΑΝΕΝΑ... ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ ΑΠΟ ΦΟΥΛΑΜ!

Στην Φούλαμ επιλέγουν να μην κάνουν το παραμικρό σχόλιο στην παρούσα φάση για την υπόθεση του Ντέρεκ Μπόατενγκ, παρόλο που έχουν γνώση των δημοσιευμάτων και των πληροφοριών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Το "gazzetta.gr" επικοινώνησε με άνθρωπο της Φούλαμ στα γραφεία της ομάδας, που όμως δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες που υπάρχουν...

«Δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο αυτήν την στιγμή για το θέμα Μπόατενγκ. Δεν είναι στην λογική μας και στην τακτική μας να μιλάμε για τις εκτιμήσεις και τις πηγές των ΜΜΕ όχι μόνο για τον συγκεκριμένο παίκτη αλλά για τον οποιοδήποτε», τονίστηκε.

Παράλληλα αποσαφηνίστηκε «ό,τι έχουμε να πούμε για οποιαδήποτε περίπτωση το λέμε μέσω ανακοίνωσης. Εάν υπάρξει κάτι για το θέμα αυτό θα γίνει επίσημη ενημέρωση και όχι κάποια ανεπίσημη τοποθέτηση πριν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :