Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ... ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Η αγωνιστική απραξία του Πανιωνίου του στοίχησε μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Οι Νεοσμυρνιώτες γνώρισαν μόλις τη δεύτερη φετινή εντός έδρας ήττας τους στην Α1 Μπάσκετ, με τον 46άχρονο τεχνικό να παραδέχεται πως δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να βρουν ρυθμό εξαιτίας της δεκαπενθήμερης αποχής τους από τους αγώνες.

Αναλυτικά τα όσα είπε, στη συνέντευξη Τύπου…

Για την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό: «Κατ’ αρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόουτς για την πρόκριση στο Final Four. Για εμάς ήταν δύσκολο να παίξουμε ύστερα από 15 ημέρες απραξίας. Στην αρχή της σεζόν παίζαμε κάθε τρεις ημέρες όταν είχαμε και την Ευρώπη, μετά κάθε εβδομάδα και τώρα κάθε δύο εβδομάδες κι έτσι είναι δύσκολο να κρατήσουμε ρυθμό».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του: «Ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε προσαρμοστικότητα στις συνθήκες του και ειδικά στη δεύτερη και τρίτη περίοδο έδειξε την ποιότητά του, όταν μας ανάγκασε σε βεβιασμένες ενέργειες στα σουτ. Στο τέλος κάναμε την προσπάθειά μας και θεωρώ ότι είναι σημαντικό πως δεν τα παρατήσαμε. Θα μπορούσαμε, πάντως, να έχουμε καλύτερα διαστήματα μέσα στον αγώνα».

Για το γεγονός πως ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών: «Είναι κρίμα το ότι παίξαμε δίχως κόσμο, αφού μας έλειψε ο έκτος παίκτης. Θέλουμε τον κόσμο μας, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι χρειαζόμαστε τη βοήθειά του μέσα σε φίλαθλο πλαίσιο, ειδικά στα πλέι οφ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :