Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΒΑΖΕΙ... «ΦΩΤΙΕΣ» ΣΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ Η ΜΙΣ ΟΠΙΣΘΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & PHOTOS)

Σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα "Sun", ο Κριστιάνο Ρονάλντο δυο ημέρες πριν η Ρεάλ Μαδρίτης ταπεινωθεί (4-1) από τη Ντόρτμουντ έκανε… όργια με την Αντρέσα Ούραχ, η οποία κατέχει τον τίτλο της… μις οπίσθια!

«Ήταν απίστευτο. Το σώμα του είναι σαν Έλληνα θεού. Άντεξε ώρες και δεν σταματούσε να μιλάει για τον πισινό μου», είπε η 27χρονη Βραζιλιάνα καλλονή στη Sun και πρόσθεσε: «Πάντα πίστευα πως ο Κριστιάνο είναι ένας από τους πιιο όμορφους άνδρες στον κόσμο και δεν πίστευα όταν επικοινώνησε μαζί μου»

Το δημοσίευμα μάλιστα, υποστηρίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε τον αριθμό της Αντρέσα Ούραχ από έναν κοινό γνωστό και μετά τα απαραίτητα sms οι δυο τους αντάλλαξαν λογαριασμούς στο Skype προκειμένου να κανονίσουν το ραντεβού τους σε πολυτελές ξενοδοχείο για να γίνει… ο κακός χαμός.

Η Αντρέσα Ούραχ ανέφερε και… γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη βραδιά της με τον Ρονάλντο, λέγοντας πως έμοιαζε με Έλληνα Θεό, πως είχε πολύωρη αντοχή στο κρεβάτι και πως ασχολήθηκε για ώρα με τον… πισινό της, αποκαλώντας την μάλιστα και αλογάκι!

Ο Πορτογάλος σταρ πάντως διέψευσε τους ισχυρισμούς της Ούραχ, υποστηρίζοντας ότι ναι μεν βρέθηκε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, για να παραχωρήσει όμως συνέντευξη σε Ισπανό δημοσιογράφο….

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από την… καριέρα της επονομαζόμενης και … κυρίας μπουμ-μπουμ!










Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :