Κυριακή 5 Μαΐου 2013

«ΔΙΨΑ» ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ

Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό ήταν ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος θέλει να κλείσει την περίοδο με μια πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου και να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το νταμπλ.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός είχε μια περίοδο κάμψης στην απόδοσή του το τελευταίο διάστημα, έμεινε εκτός από το ματς της Κομοτηνής, γράφτηκαν διάφορα σχετικά με... μηνύματα του Μίτσελ ή ότι ο παίκτης είναι υπό κρίση, αλλά, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", αυτά δεν ισχύουν.

Ο Ισπανός τεχνικός ποντάρει στον Αμπντούν όπως και όλοι στον Ολυμπιακό, όχι φυσικά μόνο για τον τελικό αλλά και για την επόμενη περίοδο παρά τις φήμες περί ενδιαφέροντος ξένων συλλόγων και επικείμενων προτάσεων για τον διεθνή παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν σήμερα ρεπό κι από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το παιχνίδι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.

Ενδιαφέρον θα έχει η προσπάθεια των Αβραάμ και Ιμπαγάσα να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, όπως και οι Φέισα, Μανωλάς που έλειψαν από κάποιες προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :