Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ 2011 : ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΡΟΜΙΕΣ... ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!

Στη ζάλη τους επάνω, για να κάνουν -και καλά- καζούρα στον δις Πρωταθλητή Ευρώπης (ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ),κινήθηκαν σπασμωδικά, αφού δεν πρόλαβαν την περίπτωση Ντάνστον.

Aπέκτησαν λοιπόν τον... vitam soft Mαυροκεφαλίδη (έτσι τον έλεγαν οι ίδιοι σε διάφορα sites),που δεν παίζει και δεν έχει όρεξη για άμυνα, που είναι αργός κτλ κτλ, όπως οι ΙΔΙΟΙ έλεγαν!

Φυσικά, θα έχουν ξεχάσει και τις δηλώσεις του από 9/7/2011 στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε.

Δώστε έμφαση στο σημείο που μιλάει για τους Αγγελόπουλους αλλά και για... "βρομιές", για να καταλάβετε πόσο μεγάλη επιτυχία έκαναν και οι δύο πλευρές. Τόσο ο... Λουκάς, όσο και οι πράσινοι...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ :

Λουκά, η απόκτησή σου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, αλλά είναι το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί και τυπικά η μεταγραφή. Τα πρώτα σου συναισθήματα;

«Πρώτα απ’ όλα προσπαθώ ακόμη να συνέλθω από τη ζαλάδα των διαπραγματεύσεων, γιατί τις τελευταίες ημέρες έγινε ένας χαμός. Γράφτηκαν πολλά, ακούστηκαν ακόμη περισσότερα, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Πλέον είμαι παίκτης της Σπαρτάκ και αυτό δεν αλλάζει».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να επιλέξεις τελικά τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης;

«Με προσέγγισε καλά, σωστά και αυτό ήταν που με κέρδισε, όχι τα λεφτά. Αν πήγαινα για τα λεφτά θα υπέγραφα στην Κίμκι που και Ευρωλίγκα και μου πρόσφερε περισσότερα χρήματα από τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. Ήταν πολύ πιο σωστοί οι άνθρωποι της Σπαρτάκ στον τρόπο που με προσέγγισαν. Μεγάλο ρόλο έπαιξαν φυσικά και οι Ζντοβτς και Δέδας».

Φεύγοντας από τον Ολυμπιακό, υπάρχει πικρία;

«Υπάρχει στεναχώρια που δεν τα βρήκαμε γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί. Για όσα γράφτηκαν, τα ποσά και όλα αυτά, δεν χρειάζεται και δεν θέλω να τα σχολιάσω. Τώρα όλα τελείωσαν και είμαι παίκτης της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης».

Το ταξίδι στο… άγνωστο της Αγίας Πετρούπολης σε φοβίζει;

«Θεωρώ την προσαρμογή δύσκολη. Μου έχουν πει πως πρόκειται για υπέροχη πόλη, αλλά εκτιμώ πως και με την παρουσία του Δέδα (σ.σ βοηθός Γιούρι Ζντοβτς) εκεί, θα καταφέρω να προσαρμοστώ πιο γρήγορα από ό,τι εάν πήγαινα μόνος μου».

Έχεις μιλήσει καθόλου με έναν εκ των δύο;

«Συνέχεια μιλούσαμε στο τηλέφωνο και με τους δύο. Πιο πολύ με τον Δέδα και λιγότερο με τον Ζντοβτς».

Τι σου έχουν ζητήσει αγωνιστικά;

«Με τον Ζντοβτς δεν μιλήσαμε καθόλου αγωνιστικά. Περισσότερο προσπαθούσε να με πείσει να πάω εκεί. Όταν ένας τόσο μεγάλος παίκτης του παρελθόντος, που δείχνει πως θα γίνει και εξίσου μεγάλος προπονητής σού λέει τόσο κολακευτικά λόγια, δεν μπορεί παρά να σε πείσει πόσο σε θέλει. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του».

Λουκά, η πόρτα… εξόδου στον Ολυμπιακό άνοιξε και δεν λέει να κλείσει. Γιατί συμβαίνει αυτό; Βλέπουμε πως ο ένας παίκτης μετά τον άλλον επιθυμούν να συνεχίσουν στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα. Τι γίνεται;

«Η Ελλάδα, από όλες τις απόψεις, όχι μόνο στον αθλητισμό, καταρρέει και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Μακάρι να αντιστραφούν όλα, αλλά δεν το βλέπω και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί είναι η πατρίδα μου και την αγαπώ πάρα πολύ. Πάμε από το κακό στο χειρότερο, ξαναλέω όχι μόνο στον αθλητισμό, και αυτό φαίνεται πως δεν έχει γυρισμό. Είναι ένα ντόμινο που δεν τελειώνει».

Τόσο χρόνια στον Ολυμπιακό ήθελες πολύ, αλλά πέραν των δύο Κυπέλλων, δεν καταφέρατε να πάρετε ένα πρωτάθλημα. Tι έφταιξε;

«Με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια σαν ομάδα ήμασταν αποτυχημένοι όλοι μας. Αν δεν υπήρχαν “βρομιές” που γίνονται κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά. Θεωρώ πως μας στερήθηκαν πρωταθλήματα».

Δηλαδή συμφωνείς με την άποψη των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου που έκαναν την ίδια αναφορά στην ανακοίνωσή τους;

«Φυσικά. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Είναι τόσο καθαροί και σωστοί και πραγματικά δεν ξέρω πώς μπλέκουν τόσο σωστοί άνθρωποι με όλους αυτούς που δεν είναι καθαροί και δεν έχουν φύγει. Δεν έχω καμία δύναμη πλέον ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά θέλω να πω στους φιλάθλους της ομάδας να βοηθήσουν αυτούς τους δύο ανθρώπους. Και μόνο το ότι μένουν σε αυτόν τον χώρο με όλα αυτά που γίνονται λέει πολλά. Δείχνει πόσο αγαπάνε την ομάδα. Ούτε τα λεφτά έχουν σκεφτεί ποτέ ούτε τίποτα. Αυτό και μόνο λέει και δείχνει πάρα πολλά και πόσο αγαπάνε την ομάδα. Και αυτοί αντέχουν. Δεν υπάρχουν λέξεις για τους Αγγελόπουλους».

Ας γυρίσουμε λίγο σε εσένα, κοιτώντας προς τα πίσω, τελικά η επιλογή σου να πας στον Ολυμπιακό αποδεικνύεται σωστή, εκ του αποτελέσματος, ή όχι;

«Όταν επέλεξα να πάω στον Ολυμπιακό ήξερα τι έκανα. Όπως και τώρα ξέρω τι κάνω».

Ναι αλλά πέρασες και δύσκολα, τον πρώτο καιρό δεν έπαιζες, στη συνέχεια δόθηκες δανεικός στο Μαρούσι και μετά επέστρεψες πιο δυνατός. Η χρονιά στο Μαρούσι σε βοήθησε να πιστέψεις στον εαυτό σου;

«Εγώ πάντα πίστευα στο ταλέντο μου, ήξερα το τι μπορώ να δώσω ως παίκτης και μόλις επέστρεψα στον Ολυμπιακό, πήρα χρόνο συμμετοχής και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω».

Βγήκαν και οι κλήσεις στην Εθνική ομάδα. Ένα σχόλιο για τη φετινή προσπάθεια;

«Έχουμε σημαντικές απουσίες τεράστιων παικτών. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να καταφέρει η ομάδα τους στόχους της. Πρόκειται για ένα μείγμα νέων και παλιών παικτών που θεωρώ πως μπορεί να φέρει αποτελέσματα Αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνουμε στα μεγαλύτερα σκαλοπάτια της Ευρώπης. Κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια η Εθνική ομάδα».

Για όσους έχουν... απορίες, μπορούν να δουν ολόκληρο το άρθρο του gazzetta.gr, ΕΔΩ

Από τη μεριά μας, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, τόσο στον Λουκά, όσο και στον Γιαννακόπουλο... Οι λόγοι είναι... προφανείς! 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :