Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΖΗΣΗΣ : ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!

Ο Νίκος Ζήσης προβλέπει… μάχη για τον Βασίλη Σπανούλη και δηλώνει... αβέβαιος για την παραμονή του στον Ολυμπιακό, αν και έχει ενημερωθεί για τη συμφωνία του κολλητού του.

Ο Ζήσης είναι κολλητός με τον Βασίλη Σπανούλη και σε συνέντευξή του σε ρωσική εφημερίδα για τη μεταγραφή του στην Ούνιξ Καζάν, ρωτήθηκε για το μέλλον του αρχηγού του πρωταθλητή Ευρώπης. Ο πρώην παίκτης της Μπιλμπάο, αν και έχει ενημερωθεί για τη συμφωνία του κολλητού του με τον Ολυμπιακό, δεν… βιάζεται να τη θεωρήσει δεδομένη προτού υπάρξουν ανακοινώσεις.

Παράλληλα αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε προτάσεις από την Ελλάδα προτού καταλήξει στην Ούνιξ, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά, ο Νίκος Ζήσης μίλησε για:

-τις εντυπώσεις του από το Καζάν: «Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές το Καζάν, τελευταία φορά πριν από δύο χρόνια για ένα παιχνίδι με τη Σιένα. Δεν είχα πολύ χρόνο για να δω την πόλη, όμως από όσα μου έχουν πει κάθε χρόνο είναι και ομορφότερη. Το μόνο αρνητικό, όπως και σε όλες τις πόλεις της Ρωσίας, είναι το κρύο. Όμως έχοντας περάσει δύο χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το έχω συνηθίσει».

-τις προτάσεις που είχε στα χέρια του: «Είχα προτάσεις από την Ιταλία και την Ελλάδα, ενώ θα μπορούσα να μείνω και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Όμως η Ούνιξ έδειξε επιμονή να με αποκτήσει και για μένα έχει σημασία να με θέλει πραγματικά μια ομάδα. Πήρα την τελική μου απόφαση όταν έμαθα ότι προπονητής θα είναι ο Αντρέα Τρινκιέρι. Τον ξέρω από την Ιταλία και ανέλαβε την εθνική ομάδα. Είμαι σίγουρος πως μαζί του θα διεκδικήσουμε το Eurocup και τη VTB League».

-τους λόγους που έφυγε από την Μπιλμπάο: «Η Μπιλμπάο ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Έφυγαν σημαντικοί παίκτες και ο προπονητής, Φώτης Κατσικάρης, που τον ξέρω από τα 16 μου όταν ήμασταν στην ΑΕΚ. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης. Ξέρει πώς να τα καταφέρνει χωρίς σούπερ σταρ στις ομάδες του. Είναι τυχερή η εθνική Ρωσίας που τον έχει στον πάγκο της. Ειδικά από τη στιγμή που θα λείψουν οι Κιριλένκο, Χριάπα και Κάουν από το Ευρωμπάσκετ».


-τα προγνωστικά του για το Ευρωμπάσκετ: «Πιστεύω πως φαβορί θα είναι η Γαλλία και η Ισπανία. Η Ρωσία θα είναι δύσκολο χωρίς Κιριλένκο και Χριάπα θα είναι δύσκολο να διεκδικήσει το χρυσό. Είναι στα αουτσάιντερ μαζί με την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ιταλία, τη Σερβία και την Κροατία. Ούτε εμείς, ούτε η Ιταλία, ούτε η Ρωσία, ούτε η Τουρκία έχουμε εγγυημένη θέση στον δεύτερο γύρο. Κάποια ομάδα θα πάει σπίτι της νωρίς. Όμως καθεμιά από τις ομάδες αυτές μπορεί να φτάσει στο μετάλλιο».

-το μέλλον του κολλητού του, Βασίλη Σπανούλη: «Από ό,τι έμαθα, ο Βασίλης συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και φαίνεται πως συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό. Η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα τού έχουν κάνει καλές προτάσεις, όπως και η Γαλατάσαραϊ. Θα γίνει μεγάλη μάχη για την απόκτησή του. Άλλωστε είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρωλίγκα την τελευταία διετία».

-το ενδεχόμενο να είναι συμπαίκτης με τον Σχορτσανίτη στην Ούνιξ: «Το έχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :