Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΟΛΙΣ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ

Στον Ολυμπιακό θα περιμένουν τις τελικές εξελίξεις με τον Τζιμπούρ και μετά θα κάνουν τις κινήσεις τους για επιθετικό, ενώ εξετάζονται οι περιπτώσεις των Μπιάνκι, Πέτριτς, Τζόρτζεβιτς, Σαβιόλα αλλά και Ελμάντερ.

Ο Αλγερινός φορ, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, έχει πάρει άδεια από την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία από την πλευρά της δεν θα αρνηθεί μία ενδεχόμενη πολύ καλή προσφορά για την παραχώρησή του. Στην δεδομένη χρονική στιγμή η Μπούρσασπορ δείχνει να είναι το φαβορί.

Άλλωστε είναι και η μόνη ομάδα που έχει κάνει τόσο προχωρημένες επαφές με την πλευρά του παίκτη παρά τα όσα έχουν προκύψει από το εξωτερικό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο "τρομοκράτης" θα λείπει αυτήν την εβδομάδα από τις υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων, που θα περιμένουν τις τελικές εξελίξεις για να κάνουν την επόμενη κίνησή τους.

Στις λύσεις για... αντί-Τζιμπούρ υπάρχουν οι Μπιάνκι, Πέτριτς, Τζόρτζεβιτς και Σαβιόλα ενώ ο Ελμάντερ είναι ένα όνομα που έχει τεθεί στα υπ' όψιν των ανθρώπων του Ολυμπιακού εδώ και μέρες και εξετάζεται, όπως και άλλα ονόματα.

Όσον αφορά πάντως τον Κάρλτον Κόουλ στο Λιμάνι δήλωναν άγνοια για τις πληροφορίες των Άγγλων ενώ ανέφεραν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :