Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΑΦΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΜΑΡΣΕΪΓ ΓΙΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ

Ο Ολυμπιακός ανοίγει και πάλι από σήμερα νέο δίαυλο επικοινωνίας με τη Μαρσέιγ για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό, ενώ θεωρούνται καθοριστικές μέρες η Δευτέρα αλλά και η Τρίτη.

Η διαφορά Ολυμπιακού και Μαρσεγιέζων για τον παίκτη συνεχίζεται (1.300.000 δίνουν οι ερυθρόλευκοι και 2.000.000 αξιώνει η Μαρσέιγ) όμως στο Λιμάνι δεν παραιτούνται και ως εκ τούτου οι καινούριες επαφές είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προτίθενται να κάνουν ρελάνς φτάνοντας ενδεχομένως και το 1,6 εκατ. ευρώ. Θα είναι μία ακόμα προσπάθειά τους να κλείσουν τον Μοργκάν Αμαλφιτανό και εξελίξεις ενδέχεται να ανακύψουν είτε σήμερα είτε την Τρίτη.

Στο Λιμάνι πάντως δεν χάνουν την πίστη και την αισιοδοξία τους για την υπόθεση του Αμαλφιτανό και προτίθενται να παλέψουν μέχρι τέλους προκειμένου να κλείσουν τον παίκτη για τα επόμενα χρόνια.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :