Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ... ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Δημήτρης Αγραβάνης, με τον 19χρονο διεθνή φόργουορντ του Πανιωνίου να συμφωνεί σε όλα με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη έκανε ο Ολυμπιακός! Εκεί όλα έδειχναν τις προηγούμενες ημέρες ότι ο 19χρονος ταλαντούχος φόργουορντ του Πανιωνίου χανόταν οριστικά για τους ερυθρόλευκους, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι με πανέξυπνους χειρισμούς, ολοκλήρωσαν τη σπουδαία αυτή μεταγραφή, με τον χαρισματικό νεαρό παίκτη να συμφωνεί σε όλα με το Θρύλο για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας!

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός ααποκτά ακόμη ένα ταλαντούχο άσο της επόμενης γενιάς, με έντονα τα χαρακτηρισιτκά του ηγέτη, ο οποίος πληροί όλες τις προδιαγραφές να πετύχει μια λαμπρή καριέρα στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την τελευταία διετία!



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :