Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΝΤ' ΑΝΤΖΕΛΟ : ΒΑΪΣ ΟΠΩΣ... ΛΑΒΕΤΣΙ *VIDEOS*

Μπορεί ο Χαβιέρ Σαβιόλα να ήταν η μεγάλη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, αλλά και οι άλλοι παίκτες που αποκτήθηκαν μπορεί να βγουν λίρα... εκατό στους ερυθρόλευκους. Ένας από αυτούς είναι και ο Βλάντιμιρ Βάις...

Ο Ορλάντο Ντ' Άντζελο, ρεπόρτερ στην "Gazzetta dello Sport" της Πεσκάρα, η οποία ήταν η προηγούμενη ομάδα στην ποδοσφαιρική καριέρα του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού του Θρύλου, μιλάει στο "onsports.gr" για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Ιταλός δημοσιογράφος συγκρίνει το στυλ παιχνιδιού του νεαρού διεθνή με αυτό του Εθεκιέλ Λαβέτσι της Παρί Σεν Ζερμέν και θεωρεί ότι είναι ένας από τους καλύτερους αριστερούς εξτρέμ στην Ευρώπη αν αξιοποιηθεί σωστά.

Ο ρεπόρτερ από την Ιταλία υπογραμμίζει ότι ο Βάις αγαπήθηκε πολύ σε όποια ομάδα και αν έπαιξε στο παρελθόν, αφού είχε φανατικούς θαυμαστές τόσο στην σκωτσέζικη Ρέιντζερς και την ισπανική Εσπανιόλ όσο και την ιταλική Πεσκάρα, ενώ αποκαλύπτει και το πάθος του Βάις με τους σκύλους και τα τατουάζ.

Σύμφωνα με τον Ντ' Άντζελο ο Βάις μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό από τα άκρα της επίθεσης, να περνάει τους παίκτες με τις ντρίπλες του και είτε να δίνει πάσα για γκολ, είτε να συγκλίνει και να σουτάρει ο ίδιος για να σκοράρει, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να κάνει λόγο για έναν παίκτη δυνατό, τολμηρό, φιλόδοξο και πολύ ποιοτικό.


Πώς βοήθησε την Πεσκάρα;

«Ήταν ο πιο σημαντικός παίκτης για την Πεσκάρα στο πρώτο μισό της (περασμένης) σεζόν, με τα γκολ του και τα σπουδαία ματς που έκανε. Στο δεύτερο μισό έπαιζε σπάνια (ήταν τραυματίας)».

Γιατί έφυγε από την Ιταλία;

«Επειδή είναι φιλόδοξος παίκτης, θέλει να μείνει στην εθνική ομάδα και δεν μπορεί να ρισκάρει να χάσει τη θέση του στη Σλοβακία παίζοντας στη δεύτερη κατηγορία (της Ιταλίας)».

Σε τι θέσεις έπαιζε στην Πεσκάρα;

«Η θέση του είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ευρώπη σε αυτή τη θέση, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί για να δείξει την ποιότητά του».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του;

«Παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, για μια ομάδα που αγωνίζεται με 4-3-3 ή 4-2-3-1. Του αρέσει να συγκλίνει και να προσπαθεί να σουτάρει. Στο δεξί του πόδι έχει απίστευτη ποιότητα. Τα γκολ του μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό».

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματά του;

«Το ατού του είναι ότι μπορεί να κρίνει έναν αγώνα οποιαδήποτε στιγμή με ένα σουτ ή με μια σωστή πάσα. Είναι εξαιρετικός όταν περνάει τον παίκτη που τον μαρκάρει και όταν τρέχει με την μπάλα στα πόδια του κοιτώντας πώς να βάλει γκολ. Τα μειονεκτήματά του είναι ότι ρισκάρει με τον χαρακτήρα του, αφού παίρνει πολλές κίτρινες και κόκκινες κάρτες».

Μπορείς συγκρίνεις το στυλ του με αυτό ενός μεγάλου ονόματος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

«Νομίζω ότι είναι σαν τον Εθεκιέλ Λαβέτσι της Παρί Σεν Ζερμέν».

Πώς συμπεριφέρεται μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο;

«Στον αγωνιστικό χώρο είναι δυνατός, τολμηρός και φιλόδοξος. Εκτός είναι ήρεμος, χαμογελαστός, αγαπητός στους οπαδούς. Στην Ισπανία, τη Σκωτία και την Ιταλία κάθε οπαδός τον λάτρευε».

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο με τον Βάις που μπορεί να μην γνωρίζει ο κόσμος;

«Ζει με τους δύο σκύλους του. Όταν τελειώνει την προπόνηση, βγαίνει κάθε μέρα με αυτούς. Το μεγάλο του πάθος είναι επίσης τα τατουάζ. Το σώμα του είναι σχεδόν γεμάτο...»

Πώς μπορεί να βοηθήσει κατά τη γνώμη σου τον Ολυμπιακό;

«Μπορεί να βοηθήσει κάθε ομάδα, ακόμη και τις πιο σημαντικές, αν παίζει σε φουλ φυσική κατάσταση και στον σωστό σύλλογο (ένα σωματείο με εξαιρετική οργάνωση)».

Μπορεί για σένα να έχει μια επιτυχημένη πορεία στον Ολυμπιακό;

«Για να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό, χρειάζεται έναν σπουδαίο προπονητή που θα του μάθει να έχει υπομονή και να περιμένει τη στιγμή του. Είναι νέος και θέλει να παίζει σε κάθε ματς και έχει τη θέληση να κάνει το καλύτερο κάθε φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο».



















Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :