Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

«ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ!»

Μία ανάσα από τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος πιθανότατα μπαίνει για τελευταία φορά στην αποστολή της Μπαστιά.

Μπορεί ο Φρεντερίκ Αντζ να συμπεριέλαβε την Παρασκευή τον μέσο από το Μάλι στην 18άδα για την αναμέτρηση με τη Βαλενσιέν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όμως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί καν στο συγκεκριμένο ματς και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η τελευταία φορά που μπαίνει σε αποστολή των Κορσικανών.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται ένα βήμα πριν ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον Γιαταμπαρέ, κάτι μάλιστα που επιβεβαιώνουν πλέον και οι άνθρωποι της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία»!

Ο διεθνής χαφ από το Μάλι αποτελεί προσωπική επιλογή του Πιέρ Ισά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των ερυθρόλευκων.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό σύλλογο και από την διοίκηση προκύπτει συγκρατημένη αισιοδοξία για την απόκτησή του.

Σε ό,τι αφορά το ύψος της μεταγραφής, το deal αναμένεται να κλείσει περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ και μέσα στο επόμενο διήμερο πιθανότατα οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, ώστε να φιξαριστεί στη συνέχεια η άφιξή του παίκτη στη χώρα μας.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :