Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΔΕΝ «ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΜΑΡΕΣΚΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΤΟΡΙΝΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Μερίδα οπαδών της Τορίνο, απειλεί πως δεν θα ξαναπατήσει στο «Ολίμπικο» σε περίπτωση που υπογράψει στην ομάδα ο Έντσο Μαρέσκα, την ώρα που... επιμένει στο ενδιαφέρον της η ομάδα.

"Θα σκίσουν τα διαρκείας τους"... "Δεν θα πατήσουν ξανά στο «Ολίμπικο»"... "Θα αλλάξουν ομάδα"...

Αυτές είναι κάποιες απ’ τις απειλές μερίδας οπαδών της Τορίνο, που αντιδρούν στην περίπτωση απόκτησης του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και αυτό γιατί παρόλο που έχουν περάσει 11 χρόνια, δεν ξεχνούν τον πανηγυρισμό του 34χρονου μέσου, όταν σκόραρε εναντίον της ομάδας τους!

Ο… προβοκατόρικος τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Μαρέσκα το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις δεν μπορεί να ξεχαστεί, αφού εκτός από την προκλητική, για αυτούς, χειρονομία με τα δάχτυλα να σχηματίζουν κέρατα ταύρου, το γκολ έφερε και… πίκρα, από τη στιγμή που στέρησε απ’ το Τορίνο την πρώτη νίκη κόντρα στην Γιουβέντους, μετά από εφτά χρόνια που δεν είχε πετύχει τρίποντο.

Οι οπαδοί ζητάνε απ’ τη διοίκηση της ομάδας να ξανασκεφτεί σοβαρά την απόφασή της, όμως αυτοί δείχνουν να μην επηρεάζονται απ’ τις απειλές.

«Ποτέ δεν υπήρξαμε σκλάβοι σε κανέναν και σε τίποτα», ανέφερε ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος, Τζιανλούκα Πετράτσι, ο οποίος επιμένει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς.

«Έχουμε κάνει ξανά μεταγραφές που δεν ήταν αρεστές στους φιλάθλους. Όμως πρέπει να κοιτάξουμε τι χρειάζεται η ομάδα. Ο Μαρέσκα δεν πρέπει να φοβάται. Είναι αρχηγός, έχει φοβερό χαρακτήρα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το παρελθόν του».




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :