Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

«ΠΕΤΑΞΕ» ΓΙΑ ΜΑΔΡΙΤΗ Ο... ΜΠΕΪΛ;

Φωτογραφίες του Γκάρεθ Μπέιλ να φεύγει από το σπίτι του με ταξί κάνουν τον γύρο των βρετανικών Μ.Μ.Ε. και όπως αναφέρεται είναι πιθανό ο Ουαλός επιθετικός να έχει αποχωρήσει από την Αγγλία για να πάει στη... Μαδρίτη, ενόψει της ολοκλήρωσης της μεγάλης του μεταγραφής στη Ρεάλ.

Ο Μπέιλ μετακινείται πάντα με το προσωπικό του αυτοκίνητο, ένα Range Rover, για αυτό κάνει εντύπωση το γεγονός ότι έφυγε με ταξί από το σπίτι του...

Την ίδια ώρα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έχει στηθεί ήδη μια μεγάλη εξέδρα για την παρουσίαση του Μπέιλ από τη «Βασίλισσα», η οποία ορίζεται στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας και πιθανότατα την Τρίτη (26/8).

Εφόσον όλα αυτά ισχύουν ο Μπέιλ θα γίνει ο ακριβότερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς η Ρεάλ θα δώσει στην Τότεναμ το ποσό των 99 εκατομμυρίων ευρώ για την μεταγραφή του 24χρονου παίκτη.

Η συμφωνία έχει «κλείσει» και το μόνο που απομένει είναι ο Ουαλός να υπογράψει το εξαετές συμβόλαιο του με τη Ρεάλ, σύμφωνα με το οποίο θα έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό που εκκρεμεί για να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις είναι η Τότεναμ να βρει τον αντικαταστάτη του Μπέιλ, με τον Έρικ Λαμέλα της Ρόμα να είναι το φαβορί. Ο Μπέιλ, μόλις βρεθεί στην Μαδρίτη θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, αφού υπογράψει το «χρυσό» συμβόλαιο του, θα πάρει τη φανέλα με τον αριθμό «11», την οποία η Ρεάλ είχε κρατήσει ειδικά για εκείνον.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :