Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΜΑΣΑΝΤΟ Ο... ΑΝΤΙ-ΦΕΪΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ;

Ο Φέισα βρίσκεται στην Λισαβώνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην Μπενφίκα και ο Πάουλο Μασάντο φέρεται ως... φαβορί για να πάρει τη θέση του Σέρβου στην ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο (25/8, 21:30).

Η μεταγραφή του Φέισα στην Μπενφίκα είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί καθώς ο Σέρβος διεθνής μέσος βρίσκεται στη Λισαβώνα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την πορτογαλική ομάδα.

Επομένως ο Φέισα δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Μίτσελ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο Περιστερίου την Κυριακή (25/8, 21:30) στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Επικρατέστερος να πάρει την θέση του 25χρονου Σέρβου στην ενδεκάδα του Θρύλου είναι ο Πάουλο Μασάντο, ένας παίκτης που ο Μίτσελ είχε δοκιμάσει σε ρόλο αμυντικού μέσου κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αν δεν προτιμήσει τον Πορτογάλο διεθνή μέσο, τότε ο Ισπανός τεχνικός θα έχει άλλες δύο επιλογές για να καλύψει την θέση.

Ο Καρλ Μετζανί που αποκτήθηκε από τη Μονακό έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ως ανασταλτικός μέσος, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Ανδρέας Σάμαρης. Εφόσον προτιμηθεί ο Έλληνας μέσος για την ενδεκάδα, τότε πιθανότατα ο Μανιάτης θα πάρει πιο αμυντικό ρόλο στην μεσαία γραμμή.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :