Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟ...

Η μεταγραφή του Βασίλη Τολιόπουλου στον Ολυμπιακό έχει... «κολλήσει», καθώς οι απαιτήσεις του Ερασιτέχνη Πανιωνίου κρίνονται μεγάλες.

Ο 17χρονος πλέι-μέικερ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και το δελτίο του ανήκει στον Ερασιτέχνη, η διοίκηση του οποίου είχε ζητήσει να γίνουν με δαπάνη των ερυθρόλευκων κάποια βελτιώτικα έργα στα γήπεδα του, όπως για παράδειγμα να εγκατασταθεί ένα καινούριο παρκέ. Συνολικά το κόστος της απόκτησης του νεαρού παίκτη θα έφθανε τις 25.000 ευρώ, νούμερο το οποίο έχει κριθεί υψηλό.

Έτσι το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στο υπόλοιπο της προετοιμασίας (όπως αρχικά είχε αποφασισθεί) είναι «ανοιχτό». Βέβαια επειδή η πλευρά του παίκτη επιθυμεί έντονα τη μετακίνηση του στον πρωταθλητή Ευρώπης, δεν αποκλείεται το σκηνικό να διαφοροποιηθεί τις επόμενες μέρες...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :