Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΒΕΡΓΟΣ : ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΑΒΙΟΛΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Νίκος Βέργος, μίλησε αμέσως μετά το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Ρέντη, όπου συμμετείχαν και παίκτες της ομάδας Νέων.

Στόχος του, όπως είπε, είναι να αρπάξει τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν και να φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στον Σαβιόλα.

Η αρχική τοποθέτησή του, πάντως, είχε να κάνει με το πώς αισθάνεται όταν παίζει με τους παίκτες του Ολυμπιακού. «Όταν παίζεις με τέτοιους παίκτες, όπως οι Σαβιόλα και Ντομίνγκεζ, είναι πολύ καλό. Παίρνεις τις ευκαιρίες. Με βοηθά να βελτιωθώ ατομικά και να δω το επίπεδό τους για να το φτάσω κάποια στιγμή», ανέφερε αρχικά ο νεαρός και συνέχισε σχετικά με τη συμμετοχή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωκικό.

«Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση, το ντεμπούτο μου και είμαι χαρούμενος. Έχω κίνητρο για να συνεχίσω και να πάρω όσες ευκαιρίες μπορώ».

Εν συνεχεία, κατέληξε, μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Σαβιόλα, όπως επίσης για το τι σκέφτηκε όταν πήρε την μπάλα από τον Αργεντίνο, που του την έδωσε με τακουνάκι. «Με βοηθά να παίζω δίπλα σε έναν τέτοιο παίκτη. Με βοηθά ατομικά και μετά όλη την ομάδα. Προσπαθώ να συνεργαστώ καλά. Στο τακουνάκι, σκέφτηκα να κάνω καλό κοντρόλ και μετά να τελειώσω τη φάση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :