Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

Το μυαλό τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (14/10, 19.15), έχουν στρέψει πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου υποδέχονται στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ τον «αιώνιο» αντίπαλο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1. Η προετοιμασία τους θα ξεκινήσει από σήμερα (11/10), εξάλλου όπως παραδέχθηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τις προηγούμενες ημέρες δεν είχαν μιλήσει καθόλου με τους παίκτες του για το ντέρμπι. Σίγουρα απόντες θα είναι οι γνωστοί τραυματίες, Έισι Λο και Δημήτρης Μαυροειδής, καθώς και ο Ανδρέας Χριστοδούλου που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, αγωνία επικρατεί στον Ολυμπιακό για την κατάσταση κυρίως του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ίωση, ενώ χθες (10/10) ανέβασε και πυρετό. Άπαντες στο Λιμάνι αγωνιούν για το εάν θα προλάβει να αναρρώσει, αλλά και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται τη Δευτέρα (14/10).

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Μίρσα Μπέγκιτς, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και δεν αγωνίστηκε στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ηλυσιακό, στα Ιλίσια, παρότι είχε δηλωθεί στην αποστολή.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :