Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΓΟΥΕΜΠΕΡ!

Ο Πολ ντι Ρέστα κατάφερε να εκνευρίσει τον Μαρκ Γουέμπερ στις ελεύθερες δοκιμές της Σουζούκα με την απροσεξία του καθώς έβγαινε από τα πιτ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Με τον Πολ ντι Ρέστα τα έβαλε ο Μαρκ Γουέμπερ μετά την ολοκλήρωση των δύο περιόδων των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Σουζούκα που φιλοξενεί το 15ο γκραν πρι της σεζόν.

Ο Αυστραλός, ο οποίος στη δεύτερη περίοδο εξέφρασε το θυμό του μέσω χειρονομίας στον Ντι Ρέστα καθώς τον προσπερνούσε τόνισε πως θα πρέπει οι μηχανικοί του να τον ενημερώνουν για τα μονοθέσια που υπάρχουν στην πίστα όταν βγαίνει από τα πιτ, αλλιώς δημιουργούνται πολλά προβλήματα.

«Δεν ξέρω αν οι μηχανικοί του μιλάνε όταν βγαίνει από τα πιτ, αλλά όταν το κάνει μπαίνει στη γραμμή του και αφήνει λίγο χώρο για τον δικό σου γύρο. Δεν ξέρω αν η ομάδα τον ενημερώνει, αλλά σίγουρα μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο από αυτό. Συνέβη δύο φορές με τον Σεμπάστιαν Φέτελ και μια με εμένα», δήλωσε ο Αυστραλός.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :