Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΗΤΤΑ ΚΑΙ... ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑ

Όλα... στραβά πήγαν για τη Γαλατάσαραϊ στον αγώνα με την Τουρκ Τελεκόμ στην Άγκυρα, όπου γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στην τουρκική λίγκα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχασε με 70-64 από την Τουρκ Τέλεκομ για την πέμπτη αγωνιστική και σαν να μην έφτανε αυτό, αποχώρησαν με τραυματισμούς οι Έρβιν Ντάντλεϊ και Τζαμόντ Γκόρντον.

Μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Νέιτ Τζαβάι και Μανούτσαρ Μαρκοϊσβίλι, οι πρωταθλητές Τουρκίας και αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα χάνουν άλλα δύο βασικά στελέχη.

Ο Έρβιν Ντάντλεϊ υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και θα μείνει εκτός για τρεις μήνες, ενώ ο Τζαμόντ Γκόρντον υπέστη διάταση συνδέσμων στο γόνατο και θα λείψει από τα παρκέ για ένα μήνα.

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού είχε 11 πόντους, ενώ από 10 πρόσθεσαν οι Ζόραν Έρτσεγκ, Χουσεΐν Κοκσάλ και Έρβιν Ντάντλεϊ για τη Γαλατά.

Ο Κερέμ Τουντσερί με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :